Curs de Dezvoltare Personală prin Teatru Qfeel

București

Dacă vă întrebați ce tip de activitate este mai potrivită pentru copilul dvs., astfel încât acesta să devină mai încrezător și conștient de abilitățile lui, să socializeze și să își dezvolte creativitatea și spontaneitatea, vom raspunde că un Curs de Dezvoltare Personală prin Teatru este cea mai bună „platformă” de dezvoltare personală.

Joaca este foarte importantă pentru dezvoltarea socială si emoțională a copilului.

În timpul jocului, copilul explorează și acumulează informații din mediul înconjurător, dezvoltându-și imaginația, inteligența și capacitatea de a acționa în diverse situații. Învață să analizeze, să ia decizii și să acționeze singuri. Înțeleg și își controlează emoțiile, iar astfel prind curaj și încredere în ei. Învață să își impună punctul de vedere.

Cursul de dezvoltare personală prin Teatru are ca scop creșterea armonioasă a copilului.

Copiii își idezvoltă abilitățile de comunicare , în timp ce se joacă cu alți copii. Învață să analizeze, să ia decizii și să acționeze singuri. Înțeleg și își controlează emoțiile, iar astfel prind curaj și încredere în ei. Învață să își impună punctul de vedere și să se exprime liber.


 RECOMANDARE


Curs de Dezvoltare Personala prin Teatru Qfeel grup copii Curs de Dezvoltare Personala prin Teatru Qfeel copii colaj

Mai multe detalii gasiti AICI: http://bit.ly/2E2v39n SAU la nr de tel. 0731.617.892.

Deschidem grupe noi in timpul saptamanii – miercuri si vineri de la ora 17:00

Prima ședință este GRATUITĂ!

DETALII ȘI ÎNSCRIERI

cursuri qfeel echipa

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU