Archi-atelier de arhitectura pentru copii

Ti-ai dori ca piticul tau de 6-9 ani sa stie sa construiasca o localitate dotata cu de toate ?

Vino la Archi-cursurile pentru copii-care imbina dezvoltarea personala cu arhitectura: copiii vor ajunge sa realizeze macheta unei aşezări ecologice folosind doar hartie, cartoane şi plastilină 🙂

Primul modul din aceasta serie de activitati pentru copii, incepe pe 26 octombrie si va dura 8 saptamani, timp in care copiii vor invata sa construiasca o localitate care va fi dotată cu străzi, parcuri, centrale eoliene, lacuri, panouri solare şi alte dotări necesare unei aşezări… civilizate.

Din hârtie, cartoane, beţe şi plastilină se va realiza macheta unei aşezări ecologice cu dotări edilitare inventate deja, dar şi cu unele închipuite pentru viitor.

Cost: 450 lei / modul (2 luni) – toate materialele incluse

Informatii complete despre cursuri si despre inscriere – aici

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU