Ateliere pentru parinti cu Lawrence J. Cohen

Parentime il aduce din nou in Romania pe faimosul psiholog american LAWRENCE J. COHEN , autorul bestsellerului Retete de Jocuri.

Duminica, 25 mai el va sustine doua ateliere pentru parinti, ‘’Creste-ti copilul prin joc. Creste-l istet’’ si ‘’Frici, framantare, joc si relaxare’’

poza pt FB Larry-Cohen05Atelierul 1 (10 :00 – 13 :00) – Creste-ti copilul prin joc. Creste-l istet.

Acum, ca esti parinte, intra din nou in lumea copilariei si creste-ti copilul prin joc. Si astfel vei avea mereu la indemana cheia catre sufletul lui.

Pentru copii joaca reprezinta pregatirea pentru viata – copiii privati de joaca nu au cai neurale, abilitati sociale, aptitudini de supravietuire. Jucaria favorita a copilului este parintele si odata devenit adult unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le are un copil nu sunt legate de jucarii sau vacante exotice ci de timpul frumos petrecut in joc.

Vino sa inveti:

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Cum sa construiesti o relatie mai apropiata cu copilul tau

Cum sa il ajuti sa aiba incredere in el

Cum sa rezolvi probleme cu care te confrunti in fiecare zi cum ar fi: Comportamentele nedorite, certurile, tipetele, pedepsele, rivalitatile dintre frati

 

Atelierul 2 (15:30 – 18:30) – Frici, framantare, joc si relaxare

Vino la conferinta Frici, framantare, joc si relaxare si descopera cum iti poti ajuta copilul sa-si depaseasca temerile si framantarile prin joc.

Viata nu e neaparat plina de pericole. Iar fricile si anxietatile parintilor nu trebuie sa fie si ale copiilor. Viata e frumoasa si plina de posibilitati extraordinare. Copiii trebuie sa-si infranga fricile, reale sau imaginare, si sa aiba curajul sa se aventureze, curajul sa incerce, curajul sa traiasca. Vino la conferinta si descopera cum iti poti ajuta copilul sa-si depaseasca temerile si framantarile prin joc.

Lawrence J. Cohen, specializat in psihoterapia copiilor prin joc, va prezenta in cadrul conferintei mecanismul de instalare a fricii la copii, jocuri si tehnici inedite de infruntare si depasire a fricii, precum si metode de recastigare a increderii de sine.

Curaj! Vino pe 25 mai 2014, la Hotel Hilton Bucuresti, la conferinta Frici, framantare, joc si relaxare!

Detalii despre conferinta pe www.parentime.ro si AICI 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU