A avut loc lansarea celei mai vesele carti de retete pentru copii

S-a lansat “Diversificarea, o joaca pentru mame si copii”, scrisa de Eugenia Dobrescu, fondatoarea site-ului www.diversificare.ro

8Diversificare.ro, primul site dedicat alimentației bebelușilor și copiilor, în

parteneriat cu Legume Fericite, lansează cartea Diversificarea, o joacă pentru mame și copii©, scrisă de Eugenia Dobrescu, fondatoarea site-ului Diversificare.ro și technician nutriționist.

Cartea Diversificarea, o joacă pentru mame și copii© este inspirată de copii și gândită pentru mame și se adresează ambelor categorii. Mămicile vor găsi în ea 33 de rețete sănătoase și gustoase pentru întreaga familie, iar copiii vor descoperi și vor învăța chiar din cartea de rețete a mamei, 33 de alimente care nu trebuie să lipsească din meniul lor. Astfel, vor înțelege mai bine ce mănâncă și ce rol are fiecare element în creșterea și dezvoltarea lor.

Formatul cărții este atipic și o face extrem de ușor de folosit atât de către mami în

bucătărie, cât și de către cei mici la joacă, la cumpărături sau în mașină.

Diversificarea alimentației sugarului este, după alăptare, a doua etapă foarte important în ceea ce privește nutriția și sănătatea viitorului adult.

Eugenia Dobrescu a privit această etapă cu seriozitate dar și cu relaxare, înțelegând că procesul este de fapt al copilului. Astfel, în februarie 2011, a lansat site-ul

www.diversificare.ro.

 

Scopul principal al site-ului a fost să devină o sursă sigură și credibilă de informare și inspirație pentru tinerele mame. De aceea, conține foarte multe informații utile și complete despre ce înseamnă procesul diversificării alimentației, dar și rețete sănătoase și gustoase. În cei trei ani de la lansare, site-ul diversificare.ro a avut un succes foarte mare la tinerele mame, ajungând acum la un trafic de peste 65.000 de vizitatori unici și 250.000 de vizualizări lunare.

 

Cartea de rețete a venit firesc, ca o concentrare eficientă a informațiilor de pe site.

“Diversificarea, o joacă pentru mame și copii© a apărut din nevoia de a implica mamele și copiii în procesul descoperirii alimentației sănătoase. Am adunat în ea un top de 33 rețete de succes pentru întreaga familie, limita de vârstă fiind doar inferioară: minim 6 luni :)”, spune Eugenia Dobrescu, autoarea cărții.

 

Despre Diversificare.ro

Site-ul Diversificare.ro a fost conceput din nevoie și este susținut cu pasiunea mamelor implicate în proiect, fiind cel mai apreciat site de acest gen de către mame și medicii pediatrii.

Pe  Diversificare.ro, părinții se informează despre etapa diversificării alimentației sugarului, despre nutriție în general, descoperind totodată cum pot găti sănătos și gustos pentru întreaga familie.

Despre LegumeFericite.ro

LegumeFericite.ro constituie o sursă sigură de hrană sănătoasă unde legume, fructe, flori, insecte și animale beneficiază de un mediu natural foarte propice. Ferma vegetală deține certificare bio ECO CERT și oferă clienților săi legume proaspete, naturale, sănătoase, crescute cu pasiune dar și cu responsabilitate, culese și livrate zilnic la ușa clientului.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU