Atelierele Familiei: Brutarim si povestim

Pentru ca Lumea lui MOMO a implinit un an – La multi ani veseli si creativi! 🙂 – va invita Sambata, 10 Noiembrie, sa coaceti impreuna o paainee maaareee la  Atelierele Familiei: Brutarim si povestim, Editie aniversara.

Si asa cum ii sta bine unei familii ca a noastra, sambata de la ora 16.30 veti descoperi impreuna reteta unei dupa amieze vesele si calde. Vom face  o paine uriasa si vom asculta minunatele intamplari ale lui MOMO, din cartea cu acelasi titlu al lui Michael Ende!

Cand povestea si joaca s-au gatat si painea a iesit din barlogul ei, calda si gata de papat!

Mai multe despre ce vom face la acest atelier gasiti aici.

Asadar, mamici, tatici, surioare, frati bunici..va asteptam cu drag si spor. Nu uitati sa rezervati la lumealuimomo@gmail.com, caci avem locuri limitate!! 

Si pentru ca e sarbatoare, pretul la aceasta adunare e doar 15 lei de persoana!

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU