Atelierele Familiei: Brutarim si povestim

Pentru ca Lumea lui MOMO a implinit un an –┬áLa multi ani veseli si creativi! ­čÖé – va invita Sambata, 10 Noiembrie, sa coaceti impreuna o paainee maaareee la┬á Atelierele Familiei: Brutarim si povestim, Editie aniversara.

Si asa cum ii sta bine unei familii ca a noastra, sambata de la ora 16.30 veti descoperi impreuna reteta unei dupa amieze vesele si calde. Vom face  o paine uriasa si vom asculta minunatele intamplari ale lui MOMO, din cartea cu acelasi titlu al lui Michael Ende!

Cand povestea si joaca s-au gatat si painea a iesit din barlogul ei, calda si gata de papat!

Mai multe despre ce vom face la acest atelier gasiti aici.

Asadar, mamici, tatici, surioare, frati bunici..va asteptam cu drag si spor. Nu uitati sa rezervati la [email protected], caci avem locuri limitate!!┬á

Si pentru ca e sarbatoare, pretul la aceasta adunare e doar 15 lei de persoana!

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt ini┼úiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat dup─â ce am n─âscut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu pa┼či mari de 11 ani care au fost plini de transform─âri pentru toat─â familia. ├Än tot acest timp mi-am dorit s─â ie┼čim ├«mpreun─â, s─â ne bucur─âm cu to┼úii de pl─âcerea de a ne ├«nt├ólni ┼či conecta cu al┼úi copii ┼či p─ârin┼úi. Sper ca recomand─ârile noastre de evenimente ┼či activit─â┼úi s─â te ajute s─â petreci clipe minunate ├«n familie!
Aboneaz─â-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri ┼či loca┼úii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUG─é COMENTARIU