Minioni (Minions – 2015). Film copii la cinema

O noua aventura cu Minioni, micile creaturi galbene, cu salopete, ochelari si un apetit incredibil pentru a servi pe cineva. In noul film pentru copii ei si-o doresc ca lider pe domnisoara Scarlet Overkill.

Cautarile celor 3 minioni pentru a gasi un nou stapan malefic sunt incununate de succes.

Domnişoara Overkill ar face orice pentru a ajunge să domine lumea şi când adorabilii minioni încearcă să o cucerească cu şarmul lor pentru a le fi şefă, ea profită de ocazie. Îi vom cunoaşte pe minioni în anii 1960 şi aflăm că ei sunt o specie ce a trăit mereu, fiind în permanentă căutare a unui stăpân pentru a-i oferi serviciile. Rămaşi fără şef, minionii merg să recruteze unul la o întâlnire a super-răilor din lume şi acolo o cunosc pe domnişoara Overkill. Creaturile galbene se aleg astfel cu prima şefă super-malefică.

Printre cascadoriile si glumele de la care cei minionii nu se feresc si pe care copiii nu ar trebui sa le incerce acasa, gasim si mesaje pozitie de loialitate si prietenie.

  • Regie: Kyle Balda, Pierre Coffin
  • Scenariu: Brian Lynch
  • Voci: Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton
  • Durata: 90 minute
  • Varsta recomandata: +6 ani

Program cinema Minioni (2015)


VEZI TOATE FILMELE DE LA CINEMA DE SAPTAMANA ASTA

Citeste si:

Toate evenimentele pentru copii din weekend

Desene animate pentru copii mici


Trailer Minioni

Ce trebuie sa stie parintii:

minioni ce trebuie sa stie parintii

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: commonsensemedia.org

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU