Razboiul Stelelor Episodul VII – Trezirea Fortei (2015)

Imperiul Galactic a fost invins in urma cu treizeci de ani. In Razboiul Stelelor Episodul VII - Trezirea Fortei galaxia se confrunta cu o noua amenintare: Primul Ordin.

In Razboiul Stelelor Episodul VII – Trezirea Fortei misiunea principală a Primului Ordin este de a conduce galaxia și de a-i distruge pe toți cei care li se opun. Comandantul lor este un misterios, puternic si nemilos Sith, Kylo Ren. Kylo are ambiția de a-l găsi și a-l omori pe singurul Jedi capabil de a restabili ordinea și revigora căile Jedi: Luke Skywalker.

Un general din rezistență, Leia Organa, încearcă de asemenea să-l găsească pe Luke. Han Solo și Chewbacca isi gasesc noi tovarăși: Finn, un Stormtrooper din Primul Ordin defect și Ray, un măturător de stradă de pe planeta Jakku care a a aflat locatia in care se gaseste Luke cu ajutorul unui robot de rulare BB-8. Inedita echipa este obligat atat sa lupte și sa reziste Primului Ordin, cat si sa incerce sa il gaseasca pe Luke Skywalker.

Razboiul Stelelor Episodul VII, un nou episod din saga creata de George Lucas. La 30 de ani de la acțiunea din ”Razboiul Stelelor – Întoarcerea lui Jedi”, povestea din saga creată de George Lucas continuă cu alte aventuri.

  • Regia: J.J. Abrams
  • Actori: Adam Driver Harrison Ford Carrie Fisher
  • Gen: Aventura, Drama
  • Varsta recomandata: + 7 ani

Program cinema Razboiul Stelelor Episodul VII (2015)


VEZI TOATE FILMELE DE LA CINEMA DE SAPTAMANA ASTA

Vezi si: Filme romanesti online si Desene animate pentru copii mici


Trailere Razboiul Stelelor Episodul VII – Trezirea Fortei (2015)

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU