Burtica mea. Cursuri pentru viitori si proaspeti parinti

Cursuri  Lamaze, cursuri de puericultura, de alaptare si de diversificarea a alimentatiei bebelusilor. Cursuri parinti

alaptareDoi medici din Cluj Napoca – dr. Teodora Catinas si  dr. Ioana Maguran –  educatori prenatali certificati de Lamaze International, ofera servicii de specialitate viitorilor parinti. Sarcina este o experienta in timpul careia se ivesc o mulțime de intrebari iar viitorii parinti doresc, din ce in ce mai mult, sa participe activ la aducerea pe lume a copiilor lor. Pentru asta este important sa li se furnizeze informatii corecte, complete si competente care sa aiba o baza medicala solida, dar sa fie exprimate intr-o maniera pe care sa o inteleaga si de care sa se foloseasca. Cei doi medici  vin in intampinarea nevoii viitorilor parinti, de a cunoaste procesul nasterii dar si de a invata cum pot participa activ la experienta nasterii copiilor lor, de a cunoaste nevoile micutilor adusi pe lume si cum sa le satisfaca in conditii optime.

Medicii de la Burtica Mea organizeaza periodic cursuri  Lamaze, cursuri de puericultura, de alaptare si de diversificarea a alimentatiei bebelusilor si, de asemenea, ofera consultatii pentru alaptare (la domiciliu).

ursurile Lamaze "Burtica Mea" pregătesc viitorii părinți atât pentru nașterea cât și pentru perioada imediat următoare venirii pe lume a copilului, perioada optimă de frecventare a acestora fiind în săptămâna 26-30 de sarcină. Cursul cuprinde trei secțiuni principale: nașterea, îngrijirea copilului și alăptarea, fiind încurajată participarea ambilor părinți în cadrul activităților acestuia. Tații obțin la finalul cursului un atesta de puericultură, care oferă tatălui dreptul legal la încă 10 zile de concediu pentru participarea la îngrijirea nou-născutului.

DetaliiȘ email [email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU