Cadoul ideal de 1 Iunie. Carti personalizate pentru copii

Copilul Tau este Eroul din Poveste! Cadoul ideal pentru copii cu varsta intre 3-10 ani

Povestile personalizate "Scoala Vesela" , " Vreau sa fiu mare" , " Citeste si Zambeste" sunt  carti personalizate ideale pentru a ii face copilului tau un cadou, o amintire de neuitat, chiar de ziua lui! Carti  in care el este personajul principal al povestii. Alaturi de el in carte apar ca personaje prietenii lui, colegii, doamna invatatoare, parintii etc

scv-235x300Cartea personalizata Scoala Vesela poate fi oferita copiilor de 5-10 ani dar aceasta carte are si un text special pentru copii de clasa IV-a pentru sfarsitul anului scolar. Copilul calatoreste in timp alaturi de clovnul Bobo si isi aminteste de prima zi de scoala.
O carte interactiva in care copilul invata “sa invete” cu bucurie si placere. Si alaturi de copil ne vom aminti si noi parintii:

“Îsi vor aminti foarte repede sa râdã, vor zâmbi fericiti si îsi vor da seama cât de importantã este joaca alãturi de copii. Ce e mai frumos pe lumea aceasta decât sã te joci, sã râzi, sã bati din palme si sã te bucuri cu cei dragi!”

 

 Cartea " Vreau sa fiu mare" il poarta pe copil intr-o calatorie imaginara in lumea celor mari. Oare ce meserie sa isi aleaga? Medic, astronom, arhitect? Copilul tau afla secretele multor meserii insa cel mai important intelege ca orice meserie si-ar alege important este sa puvreau sa fiu marena suflet in ceea ce face si sa se implice cu seriozitate. Doar asa va fi un Super Erou!

In carte apare cel mai bun prieten al copilului, care il insoteste in calatoria in lumea celor mari, alaturi de parinti.

cartea poate fi daruita cu succes copiilor pana in 10 ani!

 

" Citeste si Zambeste" este o aventura a copiilor mai mici impreuna cu acelasi clovn Bobo, de data aceasta la gradinita! Clovnul Bobo joaca cu ei o multime de jocuri, le spune poezioare ca sa invete sa numere, sa invete alfabetul si ii invata cum sa se poarte frumos la gradinita!

citeste-si-zambesteCopilul se regaseste in aventura cartii impreuna cu colegii de gradinita si doamna educatoare. O carte interactiva pe gustul celor mici!

Detalii:

Toate cartile sunt facute manual, cu multa grija. Copertile sunt cartonate, lucioase si au aproximativ 36 pagini.

In Bucuresti se pot ridica personal

Pentru detalii si comenzi: email [email protected] sau telefon 0732025912

 

 

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU