Campanie de colectare donatii pentru copii – Moshocicliştii editia VII

 

Campanie de colectare donatii pentru copii – Moshocicliştii editia VII

Ediţia cu numărul VII a campaniei Moshocicliştii invită comunitatea moto din întreaga ţară, dar şi mămici, tătici şi bunici să se implice în construirea kilometrilor de zâmbete pentru copiii instituţionalizaţi din România.

 

campanie colectare donatii copii

 

Dorinţa de a le face celor din jur fiecare zi mai frumoasă ne-a motivat, iar în anul 2008 ne-am hotarât să pornim la drum cu această campanie, fără să ştim cât de departe vom ajunge. Scopul acestei campanii este de a colecta donaţii constând în jucării, dulciuri, fructe, cărţi sau hăinuţe pentru copii institutionalizaţi din ţară, dar şi pentru cei care provin din familii cu posibilităţi reduse sau pentru oricare alte cazuri ce necesită asistenţă.

PROGRAM:

*6-7 decembrie, orele 12:00-16:00: Centrul Vechi (lângă Banca Naţionala Română)

                                  Cismigiu (intrarea principală – Bvd. Elisabeta)

11 decembrie, ora 20:00: Concert Umanitar prezentat de Cristian Hrubaru, cu Les Ex, Dekadens, Cats in the rain şi The CitiSens la Tunes Pub (Centrul Vechi, str. Gabroveni, nr. 16) – intrare pe bază de donaţie.

*13-14 decembrie, orele 12:00-16:00: Centrul Vechi (langa Banca Nationala Ramana)

                                  Cismigiu (Intrarea principala – Bvd. Elisabeta)

*Ne întâlnim în grupuri mari de motociclişti pentru a crea o atmosferă în spiritul sărbătorilor de Crăciun – împodobim motocicletele, ne deghizăm în crăciunei, crăciuniţe, reni şi spiriduşi, împarţim bomboane copiilor şi îi invităm să facă poze alături de noi pe motociclete. Scopul acestei activităţi este de a colecta donaţii (jucării, hăinuţe, dulciuri, cărţi şi alimente) şi a avea puncte de colectare accesibile pentru cei interesaţi.

Pentru cei ce vor să doneze, însă nu au posibilitatea să vină la punctele de colectare sau la concert, avem un număr de telefon disponibil la orice oră.

Vă aşteptăm cu drag!

Mai multe detalii pe: https://www.facebook.com/pages/Moshociclistii/275365919175913

sau: http://moshociclistii.wordpress.com/

Sponsori: Kandia şi Piaţa vine la tine acasă;

Parteneri: Adevărul, Label Print, Pe motoare, Urban.ro, Bucureşteni.ro, Jurnal Rock, City Events, Metalhead, GoKID, Lumea Piticilor, RoPortal, GetLokal, Let’s Rock, Oraşul meu, DMX Custom’s.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU