Campanie de stangere de joburi pentru mame

 

WAHM a început derularea unei campanii de strângere de colaborări și joburi pentru Work At Home Moms România adresată companiilor

WAHM isi propune să convingă un număr cât mai mare de companii să aibă în vizor segmentul de mame WAHM motivate și dedicate!

wahm

Ce presupune proiectul?

Pasul unu – colectare cv-uri mame pe [email protected] (septembrie – octombrie 2014).

WAHM organizeaza cv-urile primite pe domenii de activitate, experiență și contactează firme, le prezintă comunitatea, rezultatele avute până acum și cererea venită din partea mamelor pentru ca acestea să direcționeze spre WAHM joburi și colaborări de acasă;

Pasul doi – preluare / transmitere banner campanie pentru vizibilitatea in mediul online și atragerea atenției asupra nevoii mamelor WAHM de a lucra.

Pasul trei – companiile pot scrie pe [email protected] dacă doresc să lanseze un anunț de job, colaborare, comenzi pentru servicii/produse realizate de mame etc. (termen nelimitat).

Pasul patru – joburile, colaborarile primite vor fi facute publice pe pagina WAHM de fb si site.

 

Work at Home Moms Romania este un proiect al asociatiei WAHM, menit sa vina in sprijinul mamelor active si constiente de importanta lor vitala in cadrul familiei.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU