La Acvatic Bebe Club te așteaptă invitația demonstrativă GRATUITĂ de educație acvatică!

 

La Acvatic Bebe Club te așteaptă invitația demonstrativă GRATUITĂ de educație acvatică!

 

 

invitația GRATUITĂ  educație acvatică

Importanța educației acvatice

Orele de educație acvatică au un impact puternic asupra bebelușilor. Se recomandă începerea programului de educație acvatică înainte de împlinirea vârstei de 8 luni de zile, când apa este acceptată mai ușor decât la vârste mai mari, reflexele de inot fiind înca prezente și pot fi stimulate.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Mediul acvatic este ideal pentru cei mici. Aici aceștia pot exersa mai multe grupe musculare decât pe uscat datorită faptului că sunt mai puțin restricționați de gravitație.

Invitație demonstrativă GRATUITĂ de educație acvatică pentru bebeluși

AcvaticBebeClub oferă o ședintă demonstrativă gratuită cu instructor individual pentru orice copil cu vârsta între 4 și 36 de luni in cadrul careia cei mici au posibilitatea să experiementeze prin jocuri amuzante si muzica bucuria deplasarilor independente în mediul acvatic, iar părinții își vor putea găsi răspunsuri la toate întrebările legate de aceasta activitate complexă și beneficiile aferente ei.

Pentru mai multe detalii legate de avizele medicale necesare, programări și disponibilitate ne puteți contacta prin intermediul site-ului www.acvaticbebeclub.ro, folosind formularul de contact sau la unul din numerele de telefon 0742.745.367 sau 031.43.82.882.


 


 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU