Cartea Junglei – Carte si audiobook Disney

Cartea Junglei - Carte si audiobook pentru copii peste 3.5 - 4 ani. Aventurile lui Mowgli in jungla. Cartea care a bucurat atatea generatii de copii.

Cand vine momentul sa-i ofer o carte noua fetitei mele ma intreb intotdeauna daca este potrivita sau nu pentru varsta ei. Nu i-am citit inca povesti caci povestile clasice sunt un subiect sensibil pentru mine: pur si simplu nu-i pot citi cum lupul o maninca pe bunicuta sau mama vitrega doreste ca Alba ca zapada sa moara. Simt ca la varsta de 3-4 ani inca nu poate discerne fantasticul de realitate.

Asa ca am tot amanat sa-i citesc povesti. Avem carti despre bune maniere, despre anotimpuri, cu povestioare reale despre viata de la ferma, poezii de Lucia Muntean,  etc  dar inca nu am intrat in perioada povestilor clasice pentru copii.

Cartea junglei este prima poveste pe care i-am citit-o exact asa cum este scrisa. De placut i-a placut, caci nu cred ca exista copil sa nu fie atras de baietelul din jungla, iar mie mi-a placut si mai mult caci calatoria mea in lumea povestilor continua astfel prin cartile pe care i le citesc fetitei mele J

O poveste fascinanta, Cartea Junglei, care ii farmeca pe copii generatie dupa generatie, despre un pui de om care a fost descoperit in jungla de Bagheera, pantera neagra,  si crescut apoi de o familie de lupi.

Designul cartii este unul reusit, imaginile sunt insotite de texte scurte pe fiecare pagina, astfel incat cartea poate fi citita pe de-a intregul la culcare (daca nu sunteti foarte grabiti…..) sau oricand in cursul zilei. In plus, aceasta editie de la Editura Litera este insotita de un audiobook (povestea e citita de Stela Popescu), asadar inca un motiv de bucurie pentru copii.

01cartea_jungleic1_1

Puiul de om creste protejat de familia adoptiva dar si de catre pantera care il vegheaza indeaproape. Cand Mowgli implineste 10 ani trebuie sa paraseasca familia de lupi caci tigrul Shere Khan aflase de el si-i pusese gand rau. Bagheera trebuie sa il duca pe puiul de om in satul oamenilor. Asa incep aventurile lui Mowgli prin jungla: il cunoaste pe sarpele Kaa, care il hipnotizeaza dar Bagheera reuseste sa-l salveze la timp, se intalneste cu trupa elefantilor, apoi  isi face un prieten foarte bun – pe ursul Baloo care viseaza sa il invete pe  Mowgli cum sa fie un urs adevarat. Dar cea mai mare provocare pentru puiul de om va fi intalnirea cu Shere Khan.

Cum se termina confruntarea dintre puiul de om si tigru, ajunge oare Mowgli  in satul oamenilor? – aflati din minunata carte pentru copii, Cartea Junglei.

Cartea infatiseaza copiilor o alta realitate decat cea cu care sunt obisnuiti zi de zi, trezind in acest fel imaginatia acestora.

Articol scris de Zina Nichita, Editor GOKID.

Tip selectie: Pe incercate

De unde puteti cumpara cartea? De la elefant.ro  

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU