Cartea Junglei (The Jungle Book). Film pentru copii 2016

O noua ecranizare dupa celebra carte a lui Rudyard Kipling a fost lansata recent pe marile ecrane. Filmul este potrivit pentru copii de peste 9-10 ani care vor putea face fata mai usor scenelor intense si uneori chiar infricosatoare de lupta intre animale salbatice. Imaginile sunt foarte realiste dar in mare parte generate pe computer (CGI).

Mowgli e un băiat orfan crescut în junglă de o familie de lupi. Atunci când apare înfricoșătorul tigru Shere Khan, care a fost rănit de oameni și-l vede pe băiat drept o amenințare, Mowgli nu mai este în siguranță în junglă. El se aventurează departe de tot ceea ce știa, îndrumat de Bagheera, pantera neagră ce-i devine mentor și de Baloo, un urs cu spirit liber. Pe drum Mowgli întâlnește însă creaturi care vor să profite de el, printre care pitonul Kaa, care-l cucerește cu vocea seducătoare și privirea hipnotizantă sau Louie, care vrea să afle de la băiat secretul ucigașei flori de culoare roșie – focul.

  • Regizor: Jon Favreau
  • Scenaristi: Rudyard Kipling, Justin Marks
  • Durata: 105 minute
  • Aventură, Dramă, Familie, Fantezie
  • Varsta recomandata +9 ani

Program cinema Cartea Junglei (The Jungle Book – 2016)

VEZI TOATE FILMELE DE LA CINEMA DE SAPTAMANA ASTA

Trailer cinema Cartea Junglei (The Jungle Book – 2016)

Sursa: commonsensemedia.org

Review

Ce trebuie sa stie parintii despre The Jungle Book

ce trebuie sa stie parintii despre The Jungle Book

DISTRIBUIE
Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 10 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU