Ratusca cea urata. Desene animate online

Vezi mai multe variante ale povestii Ratusca cea urata, scrisa de Hans Christian Andersen. Povestea este despre un boboc de lebădă, iesit dintr-un ou clocit de o rață.

Mica lebădă este considerată mai întâi urâtă de către familia de rațe pentru faptul ca nu seamănă cu ceilalti boboci. Când bobocul de lebădă considerat doar o ratuşcă urată se întâlneste întâmplător cu un cârd de lebede, acestea recunosc în ea un boboc de-al lor si il accepta in randul lor.

Vezi mai multe variante ale povestii Ratusca cea urata, scrisa de Hans Christian Andersen, o poveste despre acceptarea diferentelor intre indivizi si grupuri si despre cautarea si aflarea sinelui.

Varianta Walt Disney – Ugly Ducking

Varianta Povestitorul Andersen 

Lolec si Bolec – Ratusca cea urata

Sursa: youtube.com

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU