Carti noi pentru copii de la Editura Creanga Fermecata

Carti noi pentru copii de la Editura Creanga Fermecata: Povestea Zilei de nastere de Elena Mery Voiculescu si Nu mi-e frica, nu mi-e frica…de nimic! De Ileana Vasilescu

Anuntam cu bucurie ca Editura Creanga Fermecata a lansat doua noi carti pentru copii, care pot fi un cadou minunat pentru copii.

 

carti povesti pentru copii

Povestea Zilei de nastere, Elena Mery Voiculescu

Fiecare din noi are propria poveste, inceputul insa il impartasim cu totii. Calatoria copilului catre familie, magia locurilor prin care trece si bucuria asteptarii au luat forma unei povesti unice, ilustrata magnific de Iulia Trif. Am adaugat ritualul zilei de nastere asa cum se intampla in gradinitele si scolile Waldorf, insotit de fotografii reale, si am condimentat cu argumentul autoarei Elena Mery Voiculescu.

Dimensiune 20X20, necartonata, tiparita color integral, 36 pagini, Pret: 31 lei

 

Nu mi-e frica, nu mi-e frica…de nimic! De Ileana Vasilescu

Copiii au frici, mai mari mai mici, colorate sau nu, cu glas sau fara, cu forme sau nu. Am adunat intr-o poveste cele mai mari frici ale celor mici, am presarat praf de curaj, am adaugat formule magice de iubire si vi le daruim cu mare drag. O poveste unica de Ileana Vasilescu despre frici si curaj.

Cartea pentru copii “Nu mi-e frica, nu mi-e frica …de nimic!” este povestea fiecaruia dintre noi. Teama de intuneric, de singuratate, de doctor, frica de tunete si fulgere, sentimentele de vinovatie atunci cand facem un pocinog, toate sunt atat de comune si totodata atat de umane. Le tratam simplu cu o poveste si descoperim cat de curajosi si puternici suntem. Nu ne este frica de nimic!
Ilustratii Anca Apostol.

Dimensiune 20X20, cartonata, tiparita color integral, 36 pagini, Pret: 29 lei

 

Comenzile se pot face direct la Editura Creanga Fermecata pe adresa de e-mail:[email protected] sau la telefon:0720 70 37 37.

 

Plata se face in contul nostru:RO74BTRL04701202W95025XX Banca Transilvania, Sucursala Pantelimon. Pentru comenzile de grup se acorda reduceri personalizate.
Dupa ce faceti plata va rog sa ne comunicati adresa de livrare. Pentru Bucuresti transport gratuit, pentru celelalte orase coletele vor fi livrate prin Posta Romana, si taxele de livrare se vor plati la ridicarea coletelor.

_________________________________________________________________

 

Alte carti de la Editura Creanga Fermecata

 

Ucenicul Vrajitor

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU