Cartile personalizate sau Cartea care vorbeste despre tine

 

Fiecare dintre noi a fost fascinat in copilarie de anumite povesti, pentru ca personajele de acolo aveau ceva aparte, care ne impresiona.

Dar, cum ar fi daca ne-am regasi printre personajele din povesti? Si ma gandesc in special la copii!

Vine ora de culcare si-i citesti piticului tau cartea in care el este personajul principal, cu numele real si in care regaseste multe dintre preferintele lui si amanunte despre viata lui.

De curand, am descoperit ca exista asemenea carti, dar nu pe rafturile librariilor, ci se pot face la comanda. Si cum altfel s-ar putea face cand fiecare poveste este unica, pentru ca fiecare copil caruia ii este dedicata cartea, este unic.

 

Fiecare om are o poveste…..dar care este povestea cartilor personalizate?

Povestea noastra incepe foarte devreme, inca de la primele zile de viata, cu primele mesaje trimise la familie, la prieteni.

“S-a nascut printesa mea, are 48 de cm si 3200 de grame si e de nota 10!”. Continua cu primii nostri pasi, primele cuvinte, jucariile preferate, ‘boacanele” copilariei, cu oamenii care ne emotioneza si isi pun amprenta pe personalitatea noastra si pe modul nostru de a gandi, iubirile, prieteniile si nebuniile adolescentei, ideile si avantul tineretii, pasiunea, dorinta de a face ceva, de a fi cineva, marea iubire, nunta, mesajul trimis la familie si prieteni “ s-a nascut…”, copiii, zambetul lor, primii lor pasi….

 

 

Suntem unici prin ceea ce traim si simtim. Asa sunt si povestile personalizate de pe Taramul copilariei, povesti scrise cu dragoste de Cristina Bîcîilă, iar designul este facut de Kihi-Kiha.

Sunt unice, pentru ca vorbesc despre fiecare dintre noi si surprind elementele din viata noastra care ne fac speciali.

Mai mult, povestea este impachetata si ilustrata manual intr-o carte lucrata de fetele de la Kihi-Kiha.

Designul cartii este unicat, respecta “brief-ul”, detaliile vietii si personalitatii celui pentru care este scrisa cartea.

 

Daca ii plac bomboanele de ciocolata, atunci facem o carte sub forma de cutie, in care bomboanele pot fi pastrate…

Daca ii place muzica, atunci povestea se transforma intr-un “musical” cu citate din piesele preferate; cand copilul este putin dezordonat, atunci jucariile vor aparea imprastiate in carte …

Este greu sa descrii o carte personalizata pentru ca este spontana, imprevizibila, este o mica opera de arta.

Cartea reprezinta persoana destinatara si devine un cadou pe care aceasta il pastreaza toata viata.

 

Cartile personalizate se pot face pentru copii, adulti, cupluri, bunici, oricine intelege si apreciaza creativitatea si arta handmade.

Povesti scrise si imagini cu carti personalizate gasiti pe blog.taramulcopilariei.ro, pe pagina de Facebook a Taramului copilariei sau pe site-ul Kihi-Kiha.ro. Pentru mai multe amanunte despre cartile personalizate, puteti scrie la [email protected]

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU