Piciul bucatar vine la tine in „Saptamana altfel”!

Piciul bucatar de la Castelul Bucuriei vine in gradinita ta in „Saptamana altfel”!

Daca vrei sa venim si in gradinita copilului tau, anunta-ne! Abia asteptam sa invatam cat mai multi pitici sa manance sanatos!

Piciul Bucatar este un atelier de gătit dedicat copiilor, în care sănătatea face echipă cu socializarea și învățarea cu buna-dispoziție.

Aici poti vedea cum se desfasoara atelierul.

Piticii vor avea ocazia de a afla de la Echipa Castelului Bucuriei cum să aleagă alimentele indispensabile unei mese delicioase, dar mai ales sănătoase.

Nu numai că vom bucura papilele gustative ale copiilor, dar vom încuraja și susține un stil de viață sănătos și echilibrat, povestindu-le despre fiecare ingredient folosit la gatit, astfel incat piticul sa invete o reteta nou, o informatie noua si bineinteles o poveste noua!.

Prin intermediul acestui atelier, dezvoltăm într-un mod jucăuș, atractiv și provocator, abilitățile și sociabilitatea copiilor si extindem cunoștințele acestora despre implicațiile unei alimentații gustoase, dar echilibrate.

Atelierul este adaptat pentru varsta de 3-7 ani

Durată: 1 ora
Cost: 20 lei şi include: povestea ingredientelor folosite, „creaţiile” piciului bucatar.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU