Haine pentru copii, din materiale certificate? Da, chiar din Romania!

Hainele pentru copii? Sunt peste tot, in mii de nuante, forme si texturi.

Totusi, nu-i asa ca v-ati intrebat si voi cat sunt de curate, de sigure pentru pielea copiilor vostri?

Optiunile cele mai ieftine – hainele produse in Asia – vin de multe ori la pachet cu multe necunoscute. Ce fel de vopseluri, materiale sau cerneala sunt folosite in procesul de fabricatie? Cat de toxice sunt substantele care au fost folosite in fabrica? De ce miros uneori atat de rau? Insa nici firmele mari, renumite, nu fac intotdeauna exceptie. In urma campaniei de detoxifiere a hainelor a celor de la Greenpeace, multe companii internationale au facut curatenie in procesul de productie si le multumim pentru eforturi.

Am descoperit insa de curand un brand romanesc: Pifou. Nu stiu daca va suna cunoscut, dar eu am aflat cateva detalii care mi-au placut. In primul rand, mi se pare interesant ca au fost primii care au produs in Romania haine organice pentru copii. Surpriza frumoasa este ca hainutele din bumbac organic pe care le fac pentru nou-nascuti au preturi mult mai mici decat va imaginati. Puteti sa va imbracati copiii in haine curate, din materiale certificate si 100% sigure, la preturi pe care in alta parte le platiti pentru haine de provenienta incerta.

 

A doua surpriza este ca toate hainele sunt confectionate din materiale certificate, sigure, cernelurile folosite sunt numai de calitatea cea mai buna, iar in fabricuta de la Vaslui substantele toxice au fost eliminate din procesul de productie. Pifou va garanteaza ca hainutele copiilor n-au intrat niciodata in contact cu acele substante nocive care se folosesc in marile fabrici. De exemplu, sa va povestesc un detaliu care mie mi-a placut mult: atunci cand apar pete pe hainute, fabricile mari folosesc niste substante foarte puternice care scot orice pata. Va dati seama ca aceste substante sunt si foarte toxice. Stiti cum fac cei de la Pifou? Spala hainutele la masina, asa cum ati face si voi acasa.

In plus, Pifou face haine pentru copii din 1994. Afacerile care trec proba timpului produc cu siguranta lucruri de calitate. Cum au rezistat cei de la Pifou? Prin inovatie continua, prin calitatea materialelor si datorita respectului cu care isi trateaza clientii. Se zvoneste ca au cel mai bun serviciu pentru clienti din lume.

Si cum afacerile locale sunt foarte importante pentru noi, va invit sa le vizitati site-ul si sa vedeti ce fac cei de la Pifou. Este o afacere de familie care sustine viata unei comunitati importante din Vaslui, asa ca vrem si noi sa ii sustinem pe ei.

 

Special pentru prietenii GoKID

Ne-au oferit si un cupon de discount pentru voi, prietenii GoKID, asa ca nu poate fi mai bine. Dupa ce va hotarati la hainutele pe care le vreti, folositi codul gokid15 la finalizarea comenzii. Veti primi un discount de 15% si preturile lor decente se vor face si mai mici. Oferta este valabila pana la 30 aprilie 2013.

Unde gasiti hainutele pentru copii? Chiar aici.

 

Sustinem producatorii romani de produse pentru copii.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU