Fapte Bune de Pasti. Tablouri Quilling Licitatie

De Pasti, va invitam sa facem un gest marunt prin care sa-i ajutam pe copiii de la Centrul de Plasament Cehu Silvaniei, sa primeasca prin intermediul Asociatiei Benefacto, darurile traditionale de Paste.

De ce o noua licitatie online? Pentru ca de sarbatori, cu totii trimitem un gand bun prietenilor. Pentru ca am vrea ca micutii de la Cehu sa stie ca noi, prietenii lor, ne gandim cu drag la ei si le suntem aproape asa cum putem, chiar daca ne despart cateva sute de kilometri. Pentru ca ne-am propus sa-i incurajam pe micii nostri prieteni talentati de la Cehu.

Puteti cumpara tablourile realizate de copii si alte lucruri donate, pe pagina evenimentului pe Facebook.

Va invitam asadar sa licitati din nou pentru cateva tablouri quilling lucrate de ei la atelierul de creatie.

Cu banii astfel stransi, ca sa-i ajutam sa simta un pic din atmosfera speciala a acestei sarbatori minunate, dorim sa le cumparam cozonac si ciocolata, iar dupa sarbatori planuim un spectacol de teatru de papusi. Cozonacii si ciocolata le vom cumpara dupa finalizarea licitatiei si le vom trimite copiiilor pe 29 aprilie.

Avem si noi pentru voi 50 de ganduri bune de la micuti: orice donatie pentru aceasta campanie Benefacto va fi rasplatita cu una din cele 50 de felicitari realizate de copii special pentru aceasta ocazie si scrise chiar de ei. Noi vom expedia felicitarile prin posta, oriunde in  Romania.

fapte bune pastiPretul de pornire pentru fiecare tablou este indicat in fiecare postare.
Daca sunt mai multi doritori castiga cel care ofera mai mult.

Sumele virate vor fi achitate in contul Asociatiei Benefacto, specificand “donatie Pasti”.
Asociatia Benefacto
Cont: RO46 VBBU 2511 MA13 7496 2701 deschis la Volksbank – Bd.Timisoara
CIF: 30104950

Tablourile castigate la licitatie pot fi ridicate direct de la sediul Benefacto sau pot fi trimise prin curier cu plata la destinatar. Tablourile fiind mai fragile, incurajam ridicarea personala.
Pentru a primi felicitarea, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat cu adresa la care doriti sa fie trimisa. Si ne-am bucura tare mult daca dupa ce o primiti o postati si pe pagina noastra, ca sa ne bucuram cu totii.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU