Ce face vara Nourel

A fost odată ca niciodată un norișor foarte vesel pe care îl chema Nourel.

Într-o bună zi el ieși din Palatul de Cleștar unde locuia, vesel că se ducea să facă fructe!

Lui Nourel îi plăcea să admire cerul de un albastru intens și să caute plante de frăguțe și căpșuni.

Fericit că le găsi, Nourel se făcu gălbui de veselie și făcu toate fructele roșii. După ce Nourel trecea, toate fructele se făceau roșii, iar în urmă rămânea un pic de lumină galbenă.

Făcu toate fructele roșii și se îndreptă către cer. Pe o masă din cer găsi căpșuni și le mâncă. În timpul ăsta lumina galbenă se făcu roșiatică.


 RECOMANDARE


Nourel se duse din nou pe pământ și făcu toate fructele să aibă culoarea lor: caisele, cireșele, vișinele, zmeura, murele și afinele negre.

Apoi el zbură înapoi în cer către Palatul de Cleștar, unde îi spuse Toamnei că poate să înceapă să își facă treaba, după care se culcă până la noul an.

Sfârșit.

O poveste de Ana Sofia Florescu, de 7 ani, inspirată de Poveste de Vară de Zâna Lunia şi Zâna Azaleea.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

1 COMENTARIU

  1. Iti multumim, Ana Sofia Florescu, pentru frumoasa surpriza! Ne bucura nespus ca povestea noastra te-a inspirat! Lasa-ti imaginatia sa zboare in continuare!
    Cu drag,
    Zana Lunia si Zana Azaleea

ADAUGĂ COMENTARIU