CEWE FOTOCARTE: bucurie pentru acasă și pentru cei dragi

CEWE, cu peste 59 de ani de tradiție, calitate și inovație, este cel mai mare procesator de fotografie din Europa, oferind inspirație si bucurie prin CEWE FOTOCARTI, fotografii și produse foto creative.

Lucrurile frumoase continuă să ne inspire: amintirile tale într-o carte realizată de tine!

7 tips & tricks pentru a deveni expert in crearea celor mai frumoase CEWE FOTOCARTI

Păstrează cele mai dragi clipe petrecute împreună într-o CEWE FOTOCARTE cu povestea voastră despre bucurie și amintiri frumoase! Personalizarea este simplă, editorul îți oferă multe posibilități de a-ți exprima stilul și creativitatea, astfel ca rezultatul final să exprime bucuria de a păstra, a dărui si a retrai clipele petrecute împreună! Pentru a realiza o fotocarte specială, îți recomandăm utilizarea software-ului CEWE FOTOLUMEA, utilizabil pe laptop/calculator sau aplicatia mobila iOS / Android.

⭐ 1: În primul rând stabilește formatul fotocărții si tema acesteia: 9 dimensiuni sunt disponibile, pentru care poți selecta din 6 tipuri de hârtie și 2 tipuri de legare.

⭐ 2: Vacanța anului trecut? Ziua de naștere a copilului sau nunta voastră de vis? Fă o selecție a fotografiilor într-un fișier creat separat și le poți marca cu steluțe în funcție de importanța fotografiilor. Adăugarea fotografiilor pe pagini este mai simplă. +Idee: trage întregul fișier în cadrul editorului, astfel, conținutul va fi adăugat pe pagini în mod proporțional. Propunerea creată astfel poate fi modificată după gustul tău.

⭐ 3. Opțiunea Șabloane de fotocarte îți propune tipuri de cărti gata editate într-un mod foarte creativ, unde tu trebuie doar să atașezi fotografiile. Aceste aspecte pot fi bineînțeles oricând modificate.

⭐ 4. Programul indică dacă rezoluția imaginilor este insuficientă. În acest caz micșorează dimensiunea sau alege o altă fotografie. Este important de reținut că programul verifică doar rezoluția, nu examinează focalizarea, zgomotul de imagine ori dacă fotografia este prea luminoasă sau prea întunecată.

⭐ 5. Fotografiile inserate pot fi editate prin dublu click pe fotografie în aplicația cewe vizualizare foto (se instalează concomitent cu software-ul pentru editarea fotocății). În afară de opțiunea de corecție, găsești aici numeroase posibilități de efecte speciale.

⭐ 6. Opțiunea de Inserare hartă: este o idee spectaculoasă dacă locul unde s-a efectuat fotografia este marcat pe hartă (ceea ce este universal valabil, mai ales in cazul fotografiilor realizate cu telefonul). Dacă imaginea include datele GPS, atunci aceasta se face automat, daca nu poti adauga o harta prin selectarea unei zone/regiuni.

⭐ 7. Senzational: acum există posibilitatea de a insera și filmulețe în fotocarte. Asemănător adăugării fotografiilor, flimuletul se glisează in pagina dorită. După plasarea acestuia, programul generează automat un cod QR și o imagine de previzualizare. Acest cod QR poate fi scanat cu orice smartphone sau tabletă pentru a vizualiza videoclipul complet. De asemeena, prin dublu click pe video se afișează setările disponibile. Aici poți modifica de exemplu și imaginea de previzualizare.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, intră pe www.cewe.ro, descarcă aplicatia pentru mai multe posibilități de editare și creativitate.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU