Poveşti cu Premoniţii | Scurtmetraj pentru Părinţi

VIDEO. Scurtmetrajul ăsta e foarte tare! L-am văzut de 3 ori ca să mă bucur de toate personajele. Practic e un banc romantic (există aşa ceva?) în care se întâlnesc la terapie de grup toate personajele pe care părinţii noştri, sau poate doar folclorul, ne avertizau că am putea ajunge dacă nu suntem “cuminţi”.

Când eşti mic ţi se spun tot felul de poveşti ca să te porţi aşa cum ceilalţi îşi doresc. Asta este povestea celor care nu ascultă, adică a noastră, a tuturor :-).

Cautionary Tales

Se întâlnesc băieţelul care se strâmbă şi rămâne aşa, fetiţa căreia îi creşte nasul pentru că nu se opreşte din minţit, băiatul care orbeşte pentru că se masturbează, fetiţa care înghite o sămânţă şi îi creşte un copac în stomac, băieţelul care mânca toată crusta şi cel care stă prea mult în baie.

Dacă ţi-a plăcut vezi aici şi un scurt making of.

Premii la festivaluri:

  • BEST FILM ‘Liechtenstein Short Film Festival’ Liechtenstein
  • BEST SCRIPT ‘Maniatic Int’l Film Festival’ Spain
  • SPECIAL MENTION ‘Manchester Film Festival’ UK

Vezi şi: 6 Documentare Autentice de Scurtmetraj Gratuite pentru Copii

Cautionary-tales-scurtmetraj-gokid

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU