Planeta Noastră. Excepţionalul Serial Netflix „Our Planet” Gratuit Online

VIDEO. Câştigător a două premii Emmy, serialul documentar Our Planet este acum, pe perioada pandemiei de COVID-19, gratuit online.

Cele 8 episoade ale serialului realizat de Netflix ne încântă cu imagini excepţionale care ne iau răsuflarea şi cu înregistrări de excepţie cu animale rar văzute de obiectivul camerei de filmat, dar ne şi dezvăluie adevăruri incomode despre impactul omului asupra habitatelor şi speciilor de animale de pe planetă.

Seria britanică de documentare Planeta noastră îl are ca narator pe David Attenborough, realizator TV, redactor ştiinţific şi cercetător naturalist, o voce importantă în domeniu de peste 50 de ani. In 2006 a scris si narat cel mai scump documentar produs de BBC, „Planet Earth” (2006).

Vezi mai jos episoadele şi bucură-te de frumusețea naturală a planetei noastre dar în acelaşi timp observă şi modul în care schimbările climatice au impact asupra viețuitoarelor.

Diversitatea Planetei
Our Planet | Planet Diversity (50 min.)

În acest episod vedem diversitatea uluitoare a vieţuitoarelor planetei – de la păsări care bombardează oceanul până la antilopele gnu care fug de câinii sălbatici din Serengeti.

Păduri
Our Planet | Forests (49 min.)

În acest episod observăm interdependența fragilă dintre vietăţile care împart acelaşi habitat, cum sunt vulturii pleşuvi, câinii de vânătoare și tigrii sibieni.

Zonele de Coastă
Our Planet | Coastal Seas (50 min.)

În acest episod: de la rechinii înfricoșători până la arici de mare, 90% dintre creaturile marine trăiesc în apele de coastă. Protejarea acestor habitate este o luptă pe care umanitatea este datoare să o câștige.

Jungle
Our Planet | Jungles (51 min.)

În acest episod: junglele și pădurile tropicale găzduiesc o varietate incredibilă de specii, cum ar fi păsări, orangutani inteligenţi și furnicile remarcabil de ambițioase.

VEZI URMĂTOARELE EPISOADE

Îţi recomandăm: 7 Documentare de Excepţie cu Animale de Văzut în Familie

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU