Taking Flight. Scurtmetraj de Animaţie despre Puterea Imaginaţiei

VIDEO. Ziua începe dezamăgitor pentru un băieţel, pe care tatăl său este nevoit să îl ducă la bunici pentru a se duce la muncă. Vizita se transformă într-o aventură epică atunci când bunicul îl urcă pe cel mic într-un cărucior Radio Flyer.

Scurtmetrajul inspirat din viața și moștenirea lui Antonio Pasin, inventatorul căruţului Radio Flyer, a fost nominalizat la premiile Emmy.

Radio Flyer este o companie americană de jucării, cunoscută pentru căruciorul de jucărie roșu Radio Flyer Wagen. Compania fondată în 1917 cu sediul în Chicago, produce de asemenea, scutere, triciclete, biciclete şi căluţi.

Taking Flight

Îţi recomandăm: 7+ Animaţii Scurte cu Căţei, Cei Mai Buni Prieteni ai Copiilor

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU