7 Documentare de Excepţie cu Animale de Văzut în Familie

Tehnologia ne permite în vremurile noastre să studiem comportamentul animalelor de la distanţă, fără a fi nevoiţi întotdeauna să intrăm în intimitatea acestora şi a le tulbura modul de viaţă natural. Am adunat pentru tine câteva documentare de excepţie atât prin calitatea imaginilor cât şi a subiectelor abordate.

7. Abilităţi de constructor ale animalelor

Pentru animale un adăpost poate servi pentru numeroase scopuri: un loc în care să se ascundă de prădători, un depozit de hrană sau casa în care nasc şi îşi cresc puii. Printre cele mai mari proiecte sunt duse la capăt de furnici, rozătoarele pregătesc tuneluri elaborate iar păsările aleg cele mai inedite locuri pentru-şi construi cuiburi pentru toată familia.

Vezi următorul documentar: Mările deşertului

Îţi recomandăm: 300+ Povești Audio Frumoase – Teatru Radiofonic

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU