ClubNUTRICIA. Locul in care te pregatesti sa fii mamica

Club NUTRICIA este noua comunitate în care te ajutăm să te pregăteşti, pas cu pas, pentru toate provocările “meseriei de mămică”

club_logoŞtim, nu există vreun manual care să te înveţe la ce să te aştepţi atunci când devii mamă. Primele greţuri matinale, prima ecografie cu bebeluşul din burtică, prima alăptare, prima lui băiţă şi primii paşi sunt momente care a căror emoţie trebuie trăită, nu povestită. Rolul de mamă e presărat cu o mulţime de experienţe pe care le trăieşti pentru prima dată. Şi, chiar dacă nu avem un manual de instrucţiuni pentru ele, ţi-am pregătit ceva aproape la fel de bun.

 Cu ajutorul experţilor noştri în alăptare, nutriţie şi îngrijirea bebeluşului, dar şi a celorlalte mame care trec prin aceeaşi experienţă ca şi tine, vei găsi toate răspunsurile de care ai nevoie pe parcursul sarcinii, a naşterii şi a primilor ani din viaţa lui bebe.

Aplicațiile pe care ţi le-am pregătit sunt gândite în aşa fel încât să te însoţească pas cu pasîn primele1000 de zile, cele mai importante din viaţa copilului tău.Newsletterele săptămânalevor urmărievoluţia ta şi a bebeluşului. Aplicaţiile pentru mămiciîţi vor oferi sprijin în perioada alăptării, unaesenţială pentrudezvoltarea lui bebe.

Seminariile online susţinute de Experţii NUTRICIA te vor ajuta să intri în dialog cu specialiştii noştri în alăptare, nutriţie şi fitness, să înveţi lucruri importante despre îngrijirea ta şi a lui bebe şi să afli răspunsul la toate întrebările pe care le ai.  În plus, ești la curent cu cele mai noi concursuri și oferte puse la dispoziție de NUTRICIA.

Club NUTRICIA a fost creatsă-ţi ofere tot ce ai nevoie, pentru a te bucura fără griji de minunata perioadă a maternităţii.Intră şi tu în comunitatea noastră, creându-ţi un cont pe http://www.nutricia.ro/club-nutricia!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU