Salată de Quinoa. Reţetă cu Quinoa Sănătoasă şi Rapidă

Mancam sanatos in familie! Salată de Quinoa, reteta simpla si eficienta!

Ingrediente salata de quinoa:

100 g quinoa, 200 ml supă de legume, 1 castravete, 1 roșie, câteva măsline Kalamata, 2 linguri de ulei de măsline, zeama de la o lămâie, 2 căței de usturoi, piper, sare.

Bobițele de quinoa se înmoaie în apă rece. După 2 ore se scurg, se spală și se pun la fiert 10 minute în supa de legume la foc mic, amestecând din când în când. Este spornică, prin fierbere mărindu-și volumul de 4 ori.

Citeşte şi

Competiţia: Prieten sau Duşman pentru Copilul Meu? Scopul Real al Competiţiei la Copii

Responsabilităţile Copilului. Cum Îl Implicăm în Activităţile Casnice Familiale

8 Super Excursii de Weekend În Familie la Mai Puţin de 200 km de Bucureşti

Legumele se spală și se taie după preferință. Usturoiul se curăță și se zdrobește, se freacă împreună cu uleiul, iar apoi se diluează dressingul cu zeamă de lămâie. Se amestecă într-un castron quinoa scursă și răcită cu legumele, măslinele feliate, dressingul și puțină sare și piper.

Salata de Quinoa se decorează cu verdeață și se consumă imediat.

Pofta buna!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU