Clubul Online de Vacanţă de Toamnă în Limba Franceză

Online

Prima vacanță din acest an şcolar se apropie cu pași repezi pentru elevii din învățământul primar și preșcolar. Pentru această perioadă Institutul Francez pregăteşte activități interactive şi captivante, toate în limba franceză, care le vor face copiilor vacanța şi mai frumoasă!

Clubul online de vacanță de toamnă îi asteaptă pe cei mici cu multe surprize. Pentru fiecare grupă de vârstă, programul este construit în jurul unui proiect pedagogic și a unei tematici legate de acest anotimp: o lume în care frunzele devin animale, anchetă în pădure, balul vrăjitoarelor, jocuri, cântece, bricolaje. Clubul va fi o călătorie plină de haz şi de neprevăzut!

Perioadă: 26 – 30 octombrie 2020
Durată: 7,5 de ore
Ritm: 5 şedințe x 1,5 ore
Orar: luni-vineri 10h30-12h00
Grupe de maximum 8 copii
Tarif: 270 de lei

Activitățile se vor desfășura online, pe Zoom, iar înscrierile se fac de la distanță, pe [email protected] până pe 20 octombrie.

Dacă doriți înscrierea copilului dumneavoastră, vă rugăm să completați formularul următor: http://bit.ly/Formulardeînscriere

Locuri limitate, grăbiţi-vă!

Mini Clubul De Vacanţă în Limba Franceză INSTITUTUL FRANCEZ BUCUREȘTI
Adresa: Bd. Dacia nr. 77, sector 2, București
Program:  de luni până joi, orele 12.00-18.00
Telefon: 0374 125 209/ 0374 125 224
E-mail: [email protected]
www.institutfrancais.roUrmăriți-ne pe:   
 

 

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU