Concert Caritabil organizat de Fundatia Montessori

Cantece traditionale de Craciun cu tema: “De Craciun, ajuta-ma sa fac singur”. Coruri copii

cor craciunSpectacolul se va desfasura cu incepere de la ora 11.00 pe 23.12.2013 la Palatul National al Copiilor.Participa formatii de copii.

 

Costul biletelor va fi intre 15-25 Ron. Fondurile vor fi colectate in beneficiul primului centru educational Montessori gratuit pentru copii. Va asteptam sa cumparati bilete din timp pentru a beneficia de locuri la preturi avantajoase.

 

Va invitam de asemenea sa va inscrieti pentru a participa ca reprezentatie artistica la spectacol de Craciun la [email protected]

 

Participand ca reprezentatie artistica la spectacol aveti oportunitatea de a ajuta la implinirea  unei cauze, obtineti notorietate prin participarea la urmatoarele spectacole pe care le vom organiza in Bucuresti, alte orase din tara si tari din Europa si producerea unui DVD si a unui CD.

De asemenea, primiti cadou din partea sponsorilor, un cd cu inregistrarea spectacolului, un voucher de participare gratuit la un atelier pentru copii, un card de “Membru pentru o cauza nobila” ce  confera reducere de 30% la toate programele educationale si reduceri substantiale de participare la tabere, materiale pedagogice, etc

Cei care doresc sa participe  trimit un link cu o inregistrare postata pe youtube.com, solicitare de inscriere si o poza.

Varsta participanti 0-18 ani

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU