Revista pentru copii Scoala de basm – la a doua aparitie

Al doilea numar al revistei SCOALA DE BASM ii pregateste pe cei mici pentru sarbatori distractive si educative!

Coperta 1 finala_SDB_nr 2-01A apărut al doilea număr al publicației pentru copii ȘCOALA DE BASM – revista isteților de 6-12 ani din toată țara. Din cuprins fac parte zâmbete pe săturate, benzi desenate, jocuri și descoperiri din cele mai variate domenii, surprinse în atmosfera sărbătorilor de iarnă. În plus, toți copiii primesc în dar, împreună cu revista, celebra căciuliță a lui Moș Crăciun.

ȘCOALA DE BASM s-a lansat luna trecută și se bucură deja de aprecierea cadrelor didactice, a părinților, a copiilor și a vedetelor din România. ŞCOALA DE BASM este una dintre puţinele reviste pentru copii de pe piaţă care chiar îmi place cap-coadă. Are 52  de pagini doldora de conţinut original, documentat și muncit!” declară Laura Frunză, mămică și blogger. Puteți citi toate impresiile strânse până acum urmărind link-ul:

http://www.scoaladebasm.ro/IMPRESII.php

În ediția de decembrie, informațiile despre sărbătorile de iarnă se îmbină cu jocuri distractive cu Moș Crăciun, oameni de zăpadă, fulgi de nea și tradiții din toate colțurile lumii. Printre surprizele care îi așteaptă pe cititori se numără și interviul cu membrii îndrăgitei trupe Lala Band, dar și două rubrici noi: rubrica de poezie și pagina copiiilor talentați.

Totodată, juniorilor cu spirit competitiv li se oferă șansa de a își activa creativitatea prin concursurile presărate în toată revista, cu premii educative și distractive: un telescop, o sanie, un binoclu cu busolă, Lego, puzzle, cărți și filme etc. Toți participanții la concursurile din această ediție au șansa de a câștiga premiul cel mare: o tabletă Samsung Galaxy.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

 

Cei care doresc să intre în posesia revistei ȘCOALA DE BASM pot da un telefon la numărul 0756.120.300 sau un e-mail pe adresa: [email protected]. Prețul unui exemplar este de 10 lei și include căciulița roșie a lui Moș Crăciun.

Haideți în vizită pe www.scoaladebasm.ro pentru mai multe informații și urmăriți noutățile pe pagina de Facebook/ScoaladeBasm!

Alături de Concursul Național de Cultură Generală AMINTIRI DIN COPILĂRIE , revista ȘCOALA DE BASM face parte din proiectul educațional național ȘCOALA DE BASM creat de Editura Copilăria. Publicația se distribuie în școlile din toată țara, fără titlu de obligativitate.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU