Mami, tati, nu o sa fiu fetita toata viata. Cum o sa fiu eu, ca femeie?

Conferinta pentru parinti – Despre cum să creşti o fată, care să ajungă o femeie împlinită şi cu încredere în propria-i persoană.O femeie puternica si cu incredere in sine se educa de mica.

Pe 22 Februarie 2014, Urania Cremene, Expert Parent’s Toolshop România şi Lumea lui Momo va invită să o cunoaşteţi pe Jody Johnston Pawel părintele metodologiei Parent’s Toolshop, lider mondial în educarea părinţilor – în cadrul conferinţei naţionale „Parenting prin ochii copilului”. Participând la această conferinţă veţi avea şansa să aflaţi cum vă puteţi consolida relaţia cu propriul copil, cum puteţi rămâne conectaţi unul la celălalt sau cum puteţi găsi calea de a ajunge la el fără metode coercitive, sprijinindu-l să crească independent, responsabil şi cu stimă de sine.

„Eu vreau libertate – ai mei mă vor responsabil” şi „Mami, tati, nu o să fiu fetiţa toată viaţa. Cum o să fiu eu, ca femeie?” – sunt cele două teme ce vor fi abordate de Jody Johnston Pawel şi Urania Cremene pe durata celor 9 ore de prezentări şi discuţii.

 

Conferinta cu tema „Mami, tati, nu o să fiu fetiţa toată viaţa. Cum o să fiu eu, ca femeie?” va avea loc intre orele 14.30-18.30

 

Te-ai gandit vreodata ca…

 • Majoritatea oamenilor cred ca femeile de succes, frumoase, casatorite “bine” si cu familii implinite sunt un mit. Oare e adevarat? Si daca da, de ce?

fb parenting 714x264px

Premisele:

 • “Vai, ce fetita frumoasa!”: fetitele sunt in mod natural mai interesate de imagine decat baietii, iar parintii cheltuiesc mai mult in sustinerea acestei inclinatii decat o fac daca ar avea un baiat.
 • Fetele sunt educate diferit, au mai multe responsabilitati in casa, iar jucariile pe care le alegem pentru fete creaza nevoia femeii de mai tarziu: papusi, bucatarii, zane, casute pentru papusi .
 • De cele mai multe ori, fetelor nu li se incurajeaza gandirea logica, analiza, cauzalitatea sau gandirea tehnica.
 • Parintii tind sa fie mult mai protectivi cu fetele, iar libertatea de miscare e mult restransa la fete, pana foarte tarziu in adolescenta, sau chiar dupa majorat.
 • Traim intr-o societate mult prea misogona, al carei misoginism se perpetueaza, fara sa ne dam seama in educatia fetitelor de azi spre suferinta femeilor, cat si (mai ales!) a barbatilor.

 

Concluzia:

 • Parintii – amandoi! – au un rol crucial in felul in care viitoarea femeie se va pozitiona intr-o relatie, felul in care se va pozitiona in relatie cu ea insasi.

Alegi sa fii in sala, pentru ca vrei sa stii:

 • Care este rolul mamei si rolul tatalui in crearea stimei de sine la fete
 • Vei intelege diferenta intre stima de sine, imaginea de sine si ego-centrism
 • Cum comunicam cu fetele si ce au ele nevoie sa auda
 • Vei afla ce pastram din feminism, ce dam deoparte
 • De ce multe femei isi aleg joburi care nu li se potrivesc si intra in relatii nesanatoase pentru ele
 • Care sunt convingerile pe care o femeie puternica si increzatoare in ea le are si cum le poti intari la fata ta
 • Care sunt tehnicile prin care crestem stima de sine a unei fete, pastrand-o, totusi, feminina

Cand?

Pe 22 februarie, intre orele 14.30-18.30 „Mami, tati, nu o să fiu fetiţa toată viaţa. Cum o să fiu eu, ca femeie? Despre cum să creşti o fată, care să ajungă o femeie împlinită şi cu încredere în propria-i persoană.

 • Vei înţelege diferenţa între stima de sine, imaginea de sine şi ego-centrism
 • Ce păstrăm din feminism, ce dăm deoparte
 • Cum comunicăm cu fetele şi ce au ele nevoie să audă
 • Care este rolul mamei şi rolul tatălui în crearea stimei de sine la fete

 

Inscrierile se pot face aici: http://conferinteleuraniacremene.ro/?page_id=4

 

Adresa locului unde se va desfasura conferinta:

Crystal Palace Ballroom:  Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti

(In imediata apropiere a Palatului Parlamentului si a Pietei Unirii, in spatele Pietei George Cosbuc)

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU