CONIL Fest 2014, editia a IX-a, la final …

In weekend-ul  24 – 25 mai 2014, la Palatul National al Copiilor a avut loc editia de vara a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii, editia a IX-a! Felicitari participantilor, multumiri sponsorilor si partenerilor nostri!

afis Conilfest editia a IX-aPeste 1500 de copii din scoli, gradinite sau cluburi artistice din Bucuresti si din tara, precum si invitati speciali, au urcat pescena in cele doua zile de festival.

Programul bogat a inclus muzica, dansuri, balet, scenete de teatru – momente de actorie sau de marionete, gimnastica aerobic s.a. De asemenea, nu au lipsit atelierele distractive și creative pentru cei mici, animatia si demonstrațiile Fun Science cu Profesorul Traznit Spooky Iacovlev …

Mai bine de 50 de institutii de invatamant si cluburi artistice pentru copii s-au “aliniat” la startul actualei editii, aducand pe scena moment inedited sustinute de copii si tineri talentati, cu varste de la 3 la 20 de ani. Ii felicitam calduros pe toti, ca si pe profesorii si instructorii care i-au pregatit cu multa daruire pentru acest eveniment!

Desigur, la festival au participat si copii din cadrul gradinitelor si ai After School CONIL, ai Centrului de Performanta CONIL si ai Asociatiei CONIL , precum si cei de la grupa “mini” de balet de la CONIL Ballet Studio.

Felicitari tuturor participantilor si invitatilor nostri speciali, si multe multumiri partenerilor Asociatiei CONIL, sponsorilor generosi ai evenimentului, partenerilor media care ne sunt mereu alaturi!

Echipa organizatorilor, din cadrul Asociatiei CONIL, va asteapta cu drag si la viitoarea editie, de iarna, a CONIL Fest!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU