Copiii descopera lumea prin experimente la Scoala Wow din Sun Plaza

In perioada 6 – 10 aprilie 2015, Sun Plaza organizează Scoala Wow cu o  serie de ateliere bazate pe principiile invatarii experientiale. In cadrul atelierului Wow Labs, copiii ajung sa inteleaga importanta stiintei si efectele ei in lumea inconjuratoare.

Pentru a face fata provocarilor care se ivesc inca din primii ani de scoala, copiii au nevoie de o noua perspectiva a invatarii, una care nu se bazeaza pe memorare si pe cantitatea de informatii, ci pe experiente proprii si pe calitatea informatiei.

 

Scoala Altfel sun plaza

Micii cercetatori vor avea ocazia sa realizeze diferite experimente, printre care se numara balonul care nu se sparge cand il impungi cu un bat de frigaruie, balonul rezistent la foc, cursa de baloane sau pompa de apa. Acestea se vor desfasura in deplina siguranta, sub indrumarea unui trainer. Pentru a intra cu totul in rolul omului de stiinta, toti participantii vor primi halat si ochelari speciali.

In plus, la Scoala Wow din Sun Plaza sunt programate numeroase alte activitati la fel de interesante, cum ar fi: atelier de magie, atelier de origami, atelier de quilling, atelierul Cunoasterea Universului, program sportiv cu Viva Sport Club si o expozitie interactiva cu cinci jocuri menite atentia, indemanarea, viteza de reactie si memoria vizuala.

Scoala Wow are loc in perioada 6 – 10 aprilie 2015, la etajul 1 din Sun Plaza si face parte din programul educational Scoala Altfel. Participarea este gratuita, iar inscrierea se face in perioada desfasurarii activitatilor, in limita locurilor disponibile.

Mai multe despre Scoala Wow si programul pe zile gasiti pe pe http://bit.ly/ScoalaWow

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU