Copilul tău se va distra în timp ce va învăța engleza la Native English School

București

Iti doresti ca si copilul tau sa vorbeasca Engleza ca un Nativ?

Înscrie-l la unul dintre cursurile noastre si ofera-i oportunitatea de a invata de la un Profesor Britanic Nativ.

  • Cost: 280 lei/luna (8 sesiuni de grup)
  • Grupe de varsta: 3-5, 6-11 si 12+

Ce se intampla in clasa?

Copilul tau va fi expus la Engleza Britanica nativa prin jocuri amuzante, cantece si alte activitati, folosind materiale de pregatire pentru Cambridge si softul interactiv Genki English, ce a fost prezentat pe TEDx, a fost studiat la Harvard si a fost promovat de catre British Council ca o metoda rapida si eficienta de invatare a limbii engleze. Cursul include si o introducere in fonetica.

Cu accentul pus pe vorbire si ascultare, copilul tau va invata un vocabular si o gramatica extinsa dar adecvata varstei, va fi capabil sa inteleaga si sa raspunda la intrebari si sa urmeze instructiuni. Cu ajutorul foneticii, copilul tau va fi capabil sa recunoasca si sa pronunte Engleza scrisa cu scopul final de a reusi sa citeasca si sa scrie in Engleza.

Cel mai important, copilul tau se va distra in timp ce va invata Engleza si va deveni un vorbitor sigur pe sine, care intelege accentul unui nativ si va fi capabil sa poarte conversatii la acest standard de pronuntie si va performa la examenele Cambridge.

Contact Native English School

Invata engleza la Native English School 2

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU