Cum ne petrecem timpul liber in Bucuresti, in weekend-ul 4-5-6 septembrie 2015?

Activitati si evenimente pentru copii si parinti in Bucuresti, in weekendul 4-5-6 septembrie 2015

 

activitati copii 4-5-6 septembrie

 

Începând de marți, 1 septembrie, publicul este invitat la ultima parte a Stagiunii de Vară 2015, în cadrul căreia Teatrul Itinerant Țăndărică se va găsi, până pe 20 septembrie, în Parcul Lumea Copiilor. Programul spectacolelor de teatru pentru copii il gasiti aici.

Toata saptamana avem parte de Evenimente gratuite la Festivalul Ambasadelor din Bucuresti 1-5 septembrie 2015.

Iubitorii de muzica clasica nu pot rata în perioada 30 august – 20 septembrie 2015, ediţia a XXII a Festivalului Internaţional ”George Enescu”. Mari orchestre ale lumii, dirijori faimoşi, interpreţi celebri vor intra într–un dialog magic: un dialog al muzicii, creaţiei şi excelenţei artistice. Programul spectacolelor si al concertelor se gaseste aici: http://festivalenescu.ro/events/festival-2015/

 

Copiii cu varsta peste 5 ani isi pot exersa abilitatile de acrobatie la Scoala de Circ Funny Circus din Bucuresti, de marti pana vineri, in fiecare seara.

Vineri ora 11 la  Teatrul Itinerant Țăndărică din Parcul LUMEA COPIILOR, cei mici pot vedea spectacolul CAPRA CU TREI IEZI.

 


 

ACTIVITATI PENTRU COPII SI PARINTI IN BUCURESTI, SAMBATA 5 SEPTEMBRIE 2015

 

 

Sambata, 5 septembrie, de la ora 11, Tapusele ii asteapta pe cei mai mici la atelierul senzorial “Mica-Marea semincioara”.

Sâmbătă 05.09 orele 10 și 12, Teatrul Itinerant Țăndărică – Parcul LUMEA COPIILOR, propune copiilor spectacolul PINOCCHIO.

 

Cu ocazia Festivalulului Ambasadelor 2015, British Council Romania ne-a pregatit urmatorul program pentru 5 septembrie

– 15:00 – 22:00 / Parcul Tineretului (intrarea Palatul Copiilor)
– Activități culturale și de limba engleză;
– Delicii tradiționale britanice furnizate de The London Street Atelier;
– 21:30 – 22:00 – DJ Radio Selector – muzică contemporană britanică – indie, grime, dubstep, folk, soul, electro and everything else in between


 

5 septembrie începând cu ora 16:00, Iacarii Acrobati Aerobatic Yakers sunt prezenți și anul acesta la AeroNautic Show Lacul Morii 2015. Participarea este LIBERĂ.

 

2015712172519

Singurul festival AeroNautic care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice . Locul unde arta pilotajului aerian şi nautic îşi pune în practică valoarea prin aplicaţii demonstrative aeronautice.
Un mod unic de a pune în valoare creativitatea celor mai buni piloţi de acrobaţie aeriană şi nautică şi de a promova cele două domenii.

https://www.facebook.com/events/658966930872094/


 

5-6 septembrie, Bounty Fair – targ cu peste 50 de artizani si branduri romanesti


In weekendul 5-6 septembrie, intre 11:00 si 20:00, curtea si gradina Casei Universitarilor Bucurestise va umple de arta si creatie, de produse handmade si oameni minunati.

targ artizani bucuresti

Pe scurt:
– targ cu peste 50 de artizani si branduri romanesti
– in jur de 10 ateliere de creatie prin care sa invatati tehnicile prin care se fac diverse obiecte handmade
– terasa cu restaurant (va incurajam si sa va savurati bautura sau desertul direct la iarba verde)
– loc de relaxare in padure
– activitati pentru cei mici
– tombola la care puteti castiga unul din zecile de premii
Muzica de ambient va fi nelipsita!
La majoritatea atelierelor se poate participa indiferent de varsta, singura conditie este dorinta de a experimenta, de a va bucura ca un copil de micile placeri ale vietii.

Puteti veni si voi cu o paturica si sa va instalati in zona preferata!
Intrare: 5 lei (copiii pana in 14 ani beneficiaza de intrare libera)
Va asteptam cu drag la cel mai frumos eveniment in aer liber destinat iubitorilor de creatie si handmade! ♥

https://www.facebook.com/events/866881960058544/


 

ACTIVITATI PENTRU COPII SI PARINTI IN BUCURESTI, DUMINICA 6 SEPTEMBRIE 2015

 

Duminică 06.09 orele 10 și 12, Teatrul Itinerant Țăndărică vine in Parcul LUMEA COPIILOR cu spectacolul de teatru pentru copii, RIDICHEA URIAȘĂ.

Pe 6 septembrie ne intalnim cu mamele din Bucuresti la Roaba de Cultura, pe pajistea de langa restaurant Pescarus, parc Herastrau, intre orele 10-19 la Ziua WAHM.

Duminică, 06 septembrie, Lente & șotron îi invită pe cei mici la Petrecerea, un spectacol spumos cu două dintre cele mai îndrăgite personaje, Minnie și Mickey.

 

Duminica, 6 septembrie, invatam despre generozitate la spectacolul atelier pentru copii de 1-6 ani cu Tapusele, Pestele Curcubeu.

spectacol atelier pestele curcubeu

Daca doriti sa petreceti o zi intreaga in afara Bucurestiului, la aer curat si sa participati la activitati sportive, atunci o iesire la parcurile de aventura poate fi cea mai buna solutie.

 

parcuri de aventura zona bucurestiului 1

 


 

 

Pe masura ce vom afla de alte evenimente, vom completa aceste recomandari….

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU