In noul serial „Garda Felină” de la Disney Junior va canta Alina Sorescu

Alina Sorescu interpretează o piesă din noul serial „Garda Felină” ce se lansează la Disney Junior pe 18 aprilie la 19:30.

Seria animată „Garda Felină” continuă povestea lungmetrajului realizat de Disney, ”Regele Leu” urmărind aventurile lui Kion, al doilea pui al lui Simba și Nala, care este însoțit de un grup diversificat de prieteni, după ce aceștia își unesc forțele pentru a proteja Regatul Luminii. Povestea lui Kion și a prietenilor lui ne-a fost prezentată pentru prima dată în filmul de televiziune ”Garda Felină: Întoarcerea” difuzat în premieră la Disney Junior Romania în luna martie. Serialul se difuzează în fiecare zi de la ora 19:30 și în reluare la orele 11:25, 14:15 și 17:15.

Am participat cu mare drag la acest proiect și mi s-au aprins multe amintiri legate de filmul Regele Leu, acesta fiind primul film animat pe care l-am văzut în copilărie într-o sală de cinema. Abia aștept ca și micuțele mele să descopere poveștile și personajele din Garda Felină și mai cu seamă pe Fuli, ghepardul a cărei piesă o interpretez în limba romana,” a afirmat Alina Sorescu.

Vedeta a filmat un videoclip special pentru această piesă, disponibil aici

https://youtu.be/aVSE8KlWVDQ

Melodia va fi inclusă în episodul ce are premiera pe 24 aprilie, la 19:30.

Special create pentru copiii cu vârsta între 2 și 7 ani și familiile lor, poveștile prezentate în seria ”Garda Felină” sunt concepute pentru a transmite lecții pozitive despre munca în echipă, comunitate și diversitate. Experții în Educație și Știință din cadrul parcului tematic Animal Kingdom (Regatul Animalelor) al Disney au avut rolul de consultanți, fiind o sursă de inspirație pentru povești originale bazate pe experiențele lor directe și oferind sfaturi despre trăsăturile, comportamentele și habitatele diferitelor specii de animale africane. Fiecare episod ”Garda Felină” integrează cuvinte și expresii Swahili și cântece originale.

Fiind al doilea fiu, Kion este destinat să fie liderul Gărzii Feline, o echipă formată din animale care au sarcina de a proteja Regatul Luminii. În loc să aleagă un grup format doar din lei pentru a servi alături de el, Kion lasă deoparte tradiția și își cheamă câțiva prieteni despre care el consideră că întruchipează cel mai bine calitățile eroice ale Gărzii Feline. Ca lider al Gărzii Feline, Kion este cel mai feroce. El are puterea Răgetului prin care poate invoca toți marii lideri din trecut să strige alături de el când trebuie să controleze o situație. Deși este încrezător în abilitățile lui de conducere, Kion este foarte corect când vine vorba de cum și când să utilizeze această putere și nu dorește să facă abuz de ea.

Ceilalți membri ai Gărzii Feline sunt: Bunga, cel mai curajos – cel mai bun prieten al lui Kion și partener de conspirații, Bunga este un bursuc african neînfricat care nu stă prea mult pe gânduri înainte să acționeze; Fuli, cea mai rapidă – Fuli este un ghepard încrezător, atletic, întotdeauna pregătită de o provocare și singura care îl poate înfrunta pe Kion, motiv pentru care acesta a numit-o în funcția de secund; Beshte, cel mai puternic – Beshte este un hipopotam prietenos și bun la suflet, prietenul tuturor animalelor din Regatul Luminii; și Ono, cel mai perspicace – Ono este o egretă intelectuală care servește drept ”ochii din cer” ai Gărzii Feline. Pe măsură ce seria avansează, această echipă diversificată de tinere animăluțe învață cum să își folosească abilitățile unice pentru a rezolva probleme și îndeplini sarcini cu scopul de a menține echilibrul în Cercul Vieții.

Personajele suplimentare care își vor face apariția sunt sora mai mare a lui Kion, Kiara, care așa cum ne-a arătat ”Regele Leu II: Mândria lui Simba”, urmează să devină Regina Regatului Luminii. Kiara și cele mai bune prietene ale ei, Tiifu și Zuri nu sunt sigure la început că Kion este pregătit să facă față acestei sarcini de lider al Gărzii Feline, dar realizează repede că micul leu știa prea bine ce face când și-a ales această echipă diversă. Tiifu și Zuri au fost inspirate dintr-un alt duo comic – și anume personajele zăpăcite și mult iubite de copii, Timon și Pumba din ”Regele Leu” – care vor apărea la rândul lor ca familia adoptivă a lui Bunga. De asemenea, în serial își vor mai face apariția numeroase alte personaje îndrăgite inclusiv Simba, Nala, Mufasa, Rafiki și Zazu.

Răufăcătorii seriei sunt Janja și hienele; Mzingo și vulturii; Makuu și crocodilii; Reirei, Goigoi și șacalii; și Ushari, o cobră egipteană care pare să se afle mereu în locul și la momentul nepotrivit.

Ford Riley („Agentul Special Oso”) este cel care a dezvoltat filmul și seria, având rolul de producător executiv. Howy Parkins („Jake și Pirații din Țara de Nicăieri”) este regizorul de teatru. Christopher Willis („Mickey Mouse”) este compozitorul, iar Beau Black („Miles din spațiu”) este interpret/cantautor. Autorul și expertul în Swahili, Sarah Mirza, este consilierul pe probleme de limbaj și culturale. „Garda Felină” este o producție a Disney Television Animation și poate fi vizionat de toți copiii fără restricții.

Despre Disney Junior

Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care generaţii de consumatori o au cu poveştile şi personajele Disney, atât cele clasice cat şi cele contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii cu învăţarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase, precum şi cu abilităţile sociale.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 10 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU