Fiecare copil merită acces la educație în IT [P]

În viitor, majoritatea slujbelor vor necesita cel puțin competențele digitale de bază. De aceea, educația în tehnologia computerelor este la fel de importantă ca studiul matematicii, fizicii sau chimiei, materii cu tradiție în programa pentru școlari.

Computerele sunt o parte esențială din prezentul fiecărei societăți și acumularea de cunoștințe în IT va deveni din ce în ce mai importantă pentru viitorul oricărui copil.

educație în ITDeoarece credem că fiecare copil ar trebui să aibă bucuria de a descoperi domeniul IT, STEP IT Academy a devenit partener în educație pentru SOS Satele Copiilor. Odată cu programul de studiu început în iarnă, în fiecare joi, de la ora 14 la 17, copii cu vârste între 8 și 14 ani descoperă pas cu pas lumea calculatoarelor cu Junior Computer Academy.

Până acum, copiii au învățat componentele, structura calculatorului și principiul de transfer de date între componentele calculatorului. În prezent, ei învață bazele programării prin utilizarea jocurilor logice cu blocuri de comenzi. Până la finalul semestrului, cei mici vor studia sistemele de operare și pachetul Microsoft Office.

educație în IT

Cu ajutorul profesorilor noștri, copiii înțeleg concepte de bază și sunt încurajați să cerceteze tot mai mult acest domeniu. Ei sunt curioși să învețe cât mai multe și să descopere specializarea care li se potrivește cel mai mult. Receptivitatea acestei grupe ne-a reconfirmat faptul că învățarea IT-ului încă din școala generală reprezintă o decizie care influențează pozitiv viitorul copiilor.

educație în IT

În Junior Computer Academy, copiii au ocazia de a descoperi lumea IT-ului prin joacă și activități distractive. Învățând acest limbaj universal, își dezvoltă capacitatea de a rezolva probleme și, pe baza gândirii logice dobândite, înțeleg mult mai ușor lumea și descoperă activități care îi pasionează cu adevărat.

La fel cum îi încurajăm pe cei mici să își folosească imaginația și creativitatea învățând IT, încurajăm și părinții să le ofere accesul în acest univers nelimitat de alternative de dezvoltare personală și profesională.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU