Cura cu aerosoli marini intareste sistemul imunitar pe cale naturala [P]

  Beneficiile unei cure cu aerosoli marinia sunt multiple, iar aerosolii naturali sunt net superiori folosirii unui aparat de aerosoli sau salinei artificiale.

  Incepand din primavara va invitam la Eforie Nord la o cura de aerosoli efectuata corect.

  Am observat ca foarte multi parinti sunt interesati de cura de aerosoli. Beneficiile acestei cure sunt multiple, iar aerosolii naturali sunt net superiori folosirii unui aparat de aerosoli sau salinei artificiale.

  Daca aveti un prescolar cu:

  • raceli frecvente;
  • anemie, rahitism;
  • sistem imunitar slabit dupa intrarea in colectivitate;
  • inceput de astm bronsic (bronsiolita)

  atunci probabil ca medicul v-a recomandat deja o cura de aerosoli pe litoral.

  Cum ajuta terapia cu aerosoli marini?

  Cura heliomarina stimuleaza raspunsul organismului in fata alergenilor, eliberand cortizol, un hormon care scade inflamatiile mucoasei nazale si bronhice. Prin expunerea la aerosoli, mucoasele se regenereaza, iar organismul pastreaza un nivel crescut de cortizol pentru a lupta impotriva alergenilor care il bombardeaza in viata de zi cu zi. Miliardele de particule fine de apa sarata sunt incarcate cu oligoelemente cu sarcina electrica negativa, cresc amplitudinea respiratiei, fluidifica secretiile bronsice si nazale, regleaza activitatea sistemului imunitar, ajuta la armonizarea proceselor cerebrale.

  Ce presupune cura de aerosoli marini?

  Terapia cu aerosoli marini se practica in orice anotimp, indiferent de vremea de afara, de preferinta dimineata devreme (primele 3 ore dupa rasarit) si seara, la 1 ora de la asfintit. Aerosolii marini trebuie inhalati in cure de minim 10 zile, idealul fiind de 18 zile, minim 1 data pe an; la inceput, in primele zile de adaptare la noul mediu, copiii se pot confrunta cu nas infundat, mucozitati, sau dureri de urechi, insa simptomele sunt temporare, reprezinta numai acomodarea micutului cu noul climat. De abia dupa aceasta perioada de acomodare de 3-4 zile cura va incepe sa-si faca efectul si sistemul imunitar se va intari cu fiecare zi pe care o petrecem in mediul in care micutul de acum s-a obisnuit.

  Cura incepe la ora 6.30 dimineata si consta in plimbarea in pas vioi timp de jumatate de ora aproape de apa marii, mai ales in zone unde exista diguri care permit spargerea valurilor, fiind repetata si seara, la asfintitul soarelui.

  Ultravioletele sunt benefice dimineata devreme cand stimuleaza imunitatea intregului organism, precum si microorganismele din caile respiratorii.

  Daca nu poti ajunge la mare, iti recomandam sa-i faci puiului tau o cura aerosoli acasa la tine. Daca ai un copil pana in 10 ani, nu trebui sa iti lipseasca din casa un aparat de aerosoli.

  Si dupa cum bine stim, la aer curat ne vine si pofta de ….citit 🙂 Asa ca nu uita sa iei cartile cu tine: 

  Cand apare copilul. O psihanalista da sfaturi parintilor – de Francoise Dolto, o carte care contine o multime de sfaturi practice.

  Cele cinci limbaje ale iubirii, de Gary Chapman

   

  De ce este Eforie Nord o statiune potrivita pentru cura de aerosoli?

  – Digurile din Eforie Nord au fost refacute la standarde de siguranta si plimbarea pe ele este acum o placere.

  – Cei mari (parinti sau bunici) pot merge la tratamente la centrul Grand aflat la 400m de Vila Rocco, avand 4 proceduri pe zi platite prin Casa de Sanatate; centrul este renumit pentru tratamentul cu namolul de Techirgiol;

  -Se poate merge la piscina acoperita cu apa de mare la Centrul Miraj aflat la 500m de Vila Rocco;

  De ce va invitam la vila Rocco pentru cura de aerosoli?

  Deoarece cura de aerosoli se efectueaza dimineata si seara, exista destul timp pentru alte activitati si noi suntem pregatiti si pentru cazul in care vremea este total nefavorabila si nu se poate merge pe malul marii:

  • vila este dotata cu locuri de joaca interioare cu o suprafata de peste 120 mp, avand o multime de jucarii pentru toate varstele;
  • avem inclus in pret accesul la trambulina, mese de fotbal, tenis, viteza de reactie, air hockey.
  • pentru copii mai mari putem oferi initierea in jocuri logice Abalone, Quoridor, Octi, Trax, Quixo, Quarto, Dame, Sah, etc precum si boardgames: Catan, Carcassone, Cluedo, Saboteur etc.
  • suntem singura vila de pe litoralul romanesc premiata patru ani la rand de amfostacolo.ro, ANAT si Radio Vacanta pentru raportul calitate-pret oferit turistilor.

  Citeste si: Vila Rocco – Destinatie de vacanta la Eforie Nord pentru familii cu copii

  Iti doresti un sejur la Vila Rocco? Foloseste codul “GOKID” pentru a cere pretul special de 60 lei/camera in extrasezon (1-20 iunie 2016).


  Mai multe detalii despre vila Rocco pe siteul propriu www.vilarocco.ro si in articolul de aici.

  DISTRIBUIE
  Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU