Aventura, dinozauri si vacanta perfecta pentru copilul tau

  Daca nu v-ati planificat inca vacanta si vreti o idee originala de a va petrece timpul alaturi de copil, Rasnov poate fi o idee foarte buna. Dino Parc Rasnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei si este o zona de agrement si un muzeu in aer liber.

  Experienta unica de la Dino Parc il va impresiona pe micutul tau prin activitatile diverse si traseele interesante. Un traseu impresionant care va va surprinde cuprinde 50 de dinozauri in marime naturala pe parcursul caruia veti observa evolutia acestora, astfel incat copilul tau va merge acasa cu mai multe cunostinte, dar poate si cu o pasiune pentru dinozauri.

  La Dino Parc Rasnov veti putea vizita si o expozitie unicat in cadrul careia veti putea admira scheletul de 7 metri lungime si 3,5 metri inaltime al unui mastodont descoperit la Racosul de Sus in anul 2008. Scheletul este complet in proportie de 85% si, potrivit specialistilor, apartine speciei Anancus Arvernensis, un stramos al mamutului care a trait in urma cu 3 milioane de ani. In cadrul expozitiei, veti vedea nu doar impresionantul schelet, ci si o reproducere virtuala interactiva a mastodontului, care va simula conditiile de viata ale acestuia.

  Prietenii cei mai buni ai copiilor sunt dinozaurii animatronici care au senzori de proximitate si in momentul in care vizitatorii se apropie incep sa se miste si sa scoata sunete, deci micutul tau va fi impresionat cu siguranta.

  Aventura pe parcursul sederii in Rasnov poate continua pe noul traseu de tiroliana, in camera cu lasere unde copilul tau va face parte din actiunea filmelor cu James Bond si va trebui sa parcurga un traseu fara sa atinga razele laser ori in cinematograful 9D.

  Daca ajungi la Dino Parc dupa 15 august, vei putea vedea si cel mai important exponat al parcului, Hatzegopteryx, o replica la scara reala a celui mai mare animal zburator din lume cu un craniu lung de 3 metri si o deschidere a aripilor de 12 metri.

  parc cu dinozauri Dino Parc Rasnov tiroliana

  Daca vrei sa ii organizezi si o petrecere surpriza copilului tau atunci poti sa te bucuri de Dino Party, o petrecere speciala pentru micutul tau ce va avea loc in parc in interiorul unei casute din arbori special amenajata pentru a aniversa asa cum se cuvine.

  Nu va mai lipseste decat biletul catre Rasnov, pentru ca ideea o aveti si cei de la Dino Parc va asteapta cu multe activitati distractive pentru o vacanta perfecta!

  parc cu dinozauri Dino Parc Rasnov tiroliana
  DISTRIBUIE
  Salut! Sunt tatăl unei fetiţe minunate de 11 ani, care mă motivează zi de zi să fiu mai bun decât am fost, mai bun cu mine şi cu ceilalţi. Mă pasionează muzica, grafica şi posibilităţile infinite ale internetului. Mă preocupă modul în care putem îmbunătăţi traiul în comun în societate. Îmi doresc ca fiecare dintre noi să-şi propună să construim împreună o lume cu multe oportunităţi pentru noi şi copiii noştri.

  EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

  NICIUN COMENTARIU

  ADAUGĂ COMENTARIU