Cursuri de pictura: arte plastice la Arta pentru copii

București

Traineri cu studii de specialitate si experienta in lucrul cu copiii predau bazele desenului, teoria culorilor. Cursuri de pictura pe panza si hartie.

Arta pentru copii ii asteptam pe cei mici la o casa dedicata special artelor si copiilor, pentru a se relaxa si pentru a invata secretele desenului si picturii.

Cursurile sunt adresate copiilor intre  5 si 14 ani, sunt structurate pe niveluri de dificultate, si sunt sustinute de traineri cu studii de specialitate si experienta in lucrul cu copiii. Cursuri de pictura pe panza si hartie.

Vom studia incepand de la bazele desenului  (forme, corpuri, umbre, hasuri, perspectiva, centru de interes etc), teoria culorilor sau regulile transpunerii realitatii pe panza si hartie, pana la notiuni de istoria artei.

Program: sambata de la 10.00 la 11.30 si de la 11.30 la 13.00  si miercurea de la 17.30 la 19.00.

Cursuri pictura in aer liber Arta pentru copiiGrupe cursuri de pictura pe panza si hartie

Grupa I sambata de la 10.00 (copii care au dobandit primele notiuni de desen si pictura)
Grupa a II-a sambata de la 11.30 (incepatori si copii ce doresc sa-si fixeze mai bine cunostintele de baza)
Grupa a III-a miercurea de la 17.30 (incepatori si copii ce doresc sa-si fixeze mai bine cunostintele de baza)

Curs de pictura copii Bucuresti

Pretul este de 160 lei/luna (4 sedinte a cate o ora si jumatate fiecare), toate materialele fiind incluse. La finalul modulului (4 luni) vom organiza o expozitie cu lucrarile copiilor.

sigla Arta pentru copiiDetalii si inscrieri cursuri de pictura pe panza si hartie

Telefon: 0745 05 05 19

Adresa: Str. M. Eminescu nr. 51 (intersectia cu str. Polona, langa Piata Romana).

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU