Cursuri de pictura pentru copii – Club de Arte Plastice “Cu ochii pe culoare”

București

Au inceput inscrierile pentru grupe noi de cursanti la Cursuri de pictura pentru copii - Club de Arte Plastice "Cu ochii pe culoare".

Daca instinctele noastre de a crea si de a ne exprima nu ar fi suprimate, ne-am trasa viata diferit, in moduri mult mai personale, individuale si expresive. Culoarea, lumina, textura pot stimula simturile si trezi emotiile.

Vezi toate cursurile de pictura si desen!

Suntem in era in care ne concentram pe OM ca masura a tuturor lucrurilor. Mai multe posibilitati de a alege, expunere, mai multa informatie, comunicare permanenta prin orice mijloace, astfel incat omul devine o lume in sine, vasta si unitara, o adevarata sursa de inspiratie.

Copiii nostri sunt viitorul artei si comunicarii!

 

cursuri-de-pictura-pentru-copii

 

In prima etapa a invatarii, pentru un copil este important sa nu existe constrangeri, sa fie cat mai multe informatii vizuale la dispozitia lui si sa fie corect antrenat in joaca. De ce joaca?… pentru ca este cea mai eficienta metoda spre o invatare constructiva.

Copilul are nevoie sa stie ca tu, ca adult, poti intra in lumea lui, ca limitele nu exista peste tot si ca isi poate exprima trairile. Cu multe materiale la dispozitie (din categorii diferite) copilul este incurajat spre experimentare, descoperire si creativitate.

Am gandit acest curs ca o oaza de libertate totala, un loc in care copilul isi poate exprima temerile, descarca emotiile si realimenta interesul pentru arta.

Am trecut prin multe etape in care abordarea procesului de invatare a fost intors pe toate partile. Concluziile noastre au condus la o singura varianta sigura si benefica copiilor: LIBERTATEA.

Asa ca… nu va asteptati sa vina acasa cu o lectie invatata si bine pusa la punct, va veni cu o curiozitate activa, cu lumina in ochi si emotii descarcate constructiv.

 

Cursuri de pictura pentru copii Club de Arte Plastice

  • Cursuri de pictura First Art pentru copii 4-7 ani
  • Cursuri de pictura Art Studio pentru 7-18 ani

Program:

Joi de la 17.30-19.00 cu Prof. Daniela Mihai, pentru copii de 4-7 ani

Vineri de la 18.000-20.00 cu Prof. Madalina Mihai, pentru cursanti de 7-18 ani

cursuri pictura copii cu ochii pe culoare

Contact Cursuri de pictura pentru copii – Club de Arte Plastice:

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU