Cursuri de dans pentru copii de toate varstele

Cusuri de Dans sportiv, dansurile Latino Americane si dans modern pentru copii

pct_dans_copiiScoala de dans "Feel & Dance" are ca SCOP in desfasurarea acestor cursuri de dans pentru copii, insusirea miscarilor de baza din Dansurile Sportive, Dansurile Latino Americane si Dans Modern, printr-o metoda atractiva, placuta si usoara de invatare. 
Tot ce invata la cursurile de initiere in dans constituie o baza de pregatire pentru selectionarea si pregatirea lor pentru cursurile de avansati si performanta din Dansul Sportiv si nu numai. 


PRINCIPIILE pe care se bazeaza cursurile de dans pentru copii sunt: ritmica, muzicalitate, coordonarea miscarilor, pozitia corecta a corpului in dans, atitudinea si expresivitatea corporala. Se folosesc in timpul cursurilor de dans jocuri distractive si tehnici variate pentru a mentine treaz interesul copiilor in timpul lectiei. 


PARTICIPAM la spectacole si concursuri precum : Kidex, Baby Expo, Winter Dance Festival

Cursurile de dans se adreseaza copiilor cu varsta intre 3-14 ani, fiind organizate pe grupe de varsta.

INSCRIERI prin e-mail 
[email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU