Cursuri de limba engleza si germana pentru copii de toate varstele

Cursuri de limba engleza si germana. O fereastra deschisa catre viitoarul copilului tau!

cursTraim intr-o lume reala, nu intr-una teoretica  iar limba straina este bagheta noastra magica  ce ne ajuta sa ne descurcam in aceasta lume, asa ca hai sa invatam s-o folosim!

La Valley Training Center copiii simt intelesul cuvintelor, experimenteaza actiunile prin joc si distractie, prin proiecte de echipa exersand in acelasi timp limba straina. Ei comunica si socializeaza, capata incredere in sine, isi fac noi prieteni si descopera in acelasi timp cat de distractiva, interesanta si antrenanta poate fi invatarea unei limbi straine.

Copiii primesc primele notiuni de cultura generala, obiceiuri si traditii internationale si incep sa inteleaga si  a realizeze multiculturalismul si respectul reciproc.

Lectiile sunt atractive,  pline de umor si fantezie cu exercitii incitante, povesti , poezii si cantece. Atmosfera este relaxata astfel incat copilul nu va simti stresul invatatului.

La Valley Training Center copiii nu se plictisesc! 

 

ORAR: engleza prescolari, in fiecare SAMBATA 9.00-10.30

           germana prescolari, in fiecare SAMBATA 10.30-12.00

Detalii si inscrieri

[email protected]

[email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU