Cursuri de limbi straine, arta si dezvoltare personala

 

Clubul Little Tree organizeaza cursuri de limbi straine pentru copii: limba engleza, germana, literatura romana, arta, dezvoltare personala si bune maniere.

cursuri-copiiOferta clubului cuprinde programe educationale clasice dar imbunatatite, programe inovative, in conformitate cu normele de actualitate, adaptate nevoilor copilului, tinandu-se seama de capacitatile individuale dar si de varsta ale acestuia

Cursuri de limbi straine

Cursul de limbi straine se adreseaza copiilor prescolari si scolari (4-12 ani), desfasurandu- se pe toata durata anului scolar, urmand a fi parcurs in 2 h/sapt., intr –un cadru prietenos, in grupe restranse de cursanti, pentru ca fiecare cursant sa- si poata exersa abilitatile lingvistice. 

Cursuri de bune maniere si dezvoltare personala

Cursurile sunt atent concepute, atractive, desfasurandu- se in grupuri mici, abordandu-se teme precum: politetea si valorile morale fundamentale; comportamentul acasa si in societate: la scoala, in mijloacele de transport, la spectacole; comportamentul civilizat la masa, punctualitatea, tinuta vestimentara, igiena personala, 
conversatia…
Cursul se adreseaza copiilor (6 – 12 ani), se desfasoara pe cateva module, in grupe restranse de cursanti. Durata unei sedinte fiind de 1h ½.

Cursuri de arta, desen si craft

Arta il ajuta pe copil: 
• sa fie original, sa-si dezvolte o gandire artistico-plastica, calitate specifica gandirii creatoare.
• sa-si dezvolte capacitatea de a intelege si a aprecia frumosul din arta si din natura, cat si valoarea estetica, reusind sa combata kitsch-ul. 
• sa-si insuseasca un vocabular plastic adecvat.

De aceea ne-am propus sa impletim partea teoretica si cea practica, iar pentru o intelegere si asimilare mai usoara, vor exista iesiri atat in aer liber (parcuri, Muzeul Satului, etc.) cat si la Muzeul de Arta din Timisoara. 
De asemenea, cursantii vor cunoaste aspecte din Istora Artei, perioadele acesteia cat si lucrarile celor mai renumiti pictori, sculptori. 
La sfarsitul fiecarui semestru va avea loc o expozitie cu lucrarile cursantilor, cu participarea parintilor.

Cursul se adreseaza copiilor (4 – 12 ani), se desfasoara pe cateva module, in grupe restranse de cursanti.

Pentru programari si relatii suplimentare
Telefon: 0755 777 077 , e-mail: info at little-tree.ro


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU