Cursuri de Judo pentru copii

 

Eliana Club organizeaza cursuri de Judo pentru copii in Timisoara.  

judoSensei Dan Pandur va asteapta cu drag de fiecare data intr-o sala de sport destinata exclusiv copiilor. Experienta deosebita in activitati cu copiii si palmaresul impresionant de medalii al Sensei-ului Dan Pandur garanteaza beneficiile dezvoltarii fizice si intelectuale ale copilului Dvs. Tinuta potrivita ar fi tricou si colanti la fetite, respectiv pantalon sport pentru baieti. Copii vor fi desculti in timpul cursului.

 

Program: Marti-Joi de la 18.00-19.00 prima saptamana din Septembrie pentru definirea grupelor.

Cost: 100 lei/abonament lunar, 20 lei sedinta de acomodare *

* Plata per sedinta se poate face numai la prima participare a copiilor la curs. Ulterior participarea la curs se face numai pe baza de abonament.

Eliana Club este o familie recunoscatoare pentru tot ceea ce am reusit sa realizam pana acum, iubim copiii si aducem un suflu nou in tot ceea ce inseamna CLUB pentru copii si parinti.

Structura Eliana Club cuprinde:

– Demisol: Sala pentru Adolescenti si Adulti (potrivita si pentru evenimente Adolescenti sau Adulti)

– Parter: Sala pentru Adulti tip Art Cafe (aici stau parintii in timp ce copii sunt la party)

– Etaj 1: Sala Cursuri sportive pentru copii (Judo, Balet +3 ani), Sala Petreceri pentru copii 1-4 ani, Sala Intalnire Mamici cu Bebici

– Etaj 2: Sala petreceri pentru copii 5-12 ani, Joaca educativa

Eliana Club este locul in care veti gasi toate acestea si mult mai mult pentru ca s-a nascut dintr-o experienta personala.

Date de contact Eliana – Family Club

Str. Mures Nr.39A, Timisoara

Telefon:+40 757 356 499 +40 733 406 623

mail: [email protected]

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU