Cursuri de storytelling, actorie si improvizatie copii Cluj

Actorie, improvizatie si stroytelling. Cursuri pentru copii Cluj Napoca.

Argument: „Prin intermediul teatrului [copii] se descoperă așa cum sunt în realitate”

Metode și obiective de învățare

Modelarea caracterului copilului, eliminarea sentimentelor negative (timiditate, neîncredere), dezvoltarea atenției, imaginației, temperarea unui caracter rebel sau dezinhibarea unuia introvertit, educarea gustului pentru lectură, descoperirea talentelor.
Prin joc și tehnici specifice, teatrul creează caractere, personalități puternice capabile să se exprime liber.

Curs de Improvizatie și Storytelling

„Improvizatie și Storytelling” se concentrează pe creativitate și exprimare, cultivând în culise elemente ale comunicării asertive (gestionarea emoțiilor, afirmarea personalității și lucrul în echipă). Improvizație și storytelling folosește contextul poveștilor, un context iubit și familiar copiilor și de aici ghidează cărările dezvoltării lor personale.

Cursul urmărește:

  • dezvoltarea capacității de exprimare clară, cursivă și structurată
  • dezvoltarea abilității de a improviza și de a găsi soluții
  • dezvoltarea capacității copiilor să își afirme personalitatea, în mod armonios cu integrarea în grup și respectarea personalității colegilor de clasă
  • creșterea încrederii în forțele proprii și descoperirea abilităților specifice fiecărui copil

Metode și obiective de învățare

Vom folosi în principal jocuri specifice vârstei și metoda storytelling oferind o metodologie complementară procesului de învățare formală din timpul orelor

acting

Date de contact Imaginaria Cluj Napoca  

[email protected]

0757.825.179

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU