Cursuri pictura si desen pentru copii

Cursuri Pictura si Desen pentru copii la Imaginaria, Cluj Napoca. Mai important decât pictura în sine este ce se întamplă cu noi când pictăm.

Metode și obiective de învățare curs pictura

Folosim forme elementare de compoziție pentru a realiza desene și picturi originale, folosim tehnici diferite pentru a da viață ideilor noastre, ne deschidem mintea și sufletul, descoperim artiști celebri și nu numai, facem o incursiune în lumea desenului și a picturii.

Parcurgând principalele curente și stiluri in arta, cursul își propune formarea unei culturi artistice și dezvoltarea gustului estetic al celor mici. Prin metode de predare interactive acest curs va îmbina teoria cu practica, astfel încât la final participanții la curs, să poată identifica stiluri și tehnici de pictură, să deduca contextul istoric în funcție de arhitectură și vestimentație și să conceapă o lucrare conform noțiunilor însușite cu fiecare capitol studiat.

De asemenea vor învăța să   «citeasca»  o operă de artă și să-i înțeleagă mesajul ascuns dincolo de imagine. În cadrul fiecărei ședințe se vor studia perioade și stiluri marcante în istoria artei, dar și curente moderne din arta europeană și românească.

 

În cadrul cursului de pictura și desen copiii vor învăța să deseneze obiecte, natura și oameni cu un plus de noțiuni de bază: contur, formă, textură și culoare aplicată desenului.


 RECOMANDARE


Fiecare lecție ajută la dezvoltarea creativității și a expresivității. Copiii vor fi îndrumați de un artist plastic și încurajați în exprimarea proprie a potențialului artistic.

Mai multe detalii despre desfasurare curs pictura aici

La finalul cursului va avea loc o expoziție cu lucrările reprezentative ale copiilor.

Cu toate că structura cursului include pe cuprinsul unui an școlar o bază suficientă de noțiuni plastice reflexele de a realiza lucrări competitive se formează printr-un exercițiu îndelungat.

Date de contact cursuri pictura Imaginaria Cluj Napoca   

[email protected]

0757.825.179

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU