Dâmbovița Delivery 2022

16-18 Septembrie 2022
București

La Dâmbovița Delivery vorbim despre râu ca element de legătură – între cartiere, între oameni, între idei. Despre Dâmbovița ca arteră verde a Bucureștiului, un spațiu public vibrant în care oamenii se pot bucura de apă, de faună, floră și de comunitate.

👉 În weekendul 16-18 septembrie, pe segmentul de râu Timpuri Noi – Mihai Bravu, Dâmbovița Delivery 2022 recucerește apa cu sporturi nautice și animăm strada cu peste 30 de spectacole, ateliere și activități culturale și sportive pentru cei mari și cei mici.

🚣 Veți avea ocazia să vă plimbați cu bărci ori caiace pe râul Dâmbovița, să admirați artă stradală in the making, să participați la sesiuni de yoga pe insule plutitoare și să vă bucurați de râu și poveștile sale, fără zumzetul mașinilor.

Cei mai curioși dintre voi veți descoperi păsările care își petrec timpul pe Dambovița și importanța lor pentru ecosistemul fluvial, veți avea ocazia să participați la activități și spectacole despre ecologie și sustenabilitate, la discuții despre poezie și literatura românească contemporană și să ascultați poveștile Bucureștiului de pe vremuri, relatate chiar de seniorii orașului.

Pentru cei dintre voi care preferați mișcarea și adrenalina, puteți participa la curse cu trotinete, să vă dați cu placa de skateboard sau să vă jucați baschet pe terenurile amenajate pe stradă. Iar pentru cei cu chef de dans, clubul Guesthouse va amenaja un pupitru de DJ, la care vor performa artiști români.

De altfel, vor exista workshop-uri și ateliere de sketching, olărit și apropiere comunitară, spectacole de foc și proiecte de artă colaborativă Nod Design Lab, la care vor putea participa atât copiii, cât și adulții.

Iar pentru a vă încânta și a imortaliza momentul într-un cadru optimist, vom monta pontoane, organiza trasee cu bărcile între zona Unirii până aproape de podul de la Mihai Bravu și vom amenaja Podului Abatorului în ton cu acest eveniment manifest al Dâmboviței.

Acestea sunt doar o parte dintre activitățile pentru a ne reconecta cu râul prin evenimentul manifest Dâmbovița Delivery, la care vă invităm să participați în perioada 16-18 septembrie, în zona Timpuri Noi – Mihai Bravu.

Această ediție a Dâmbovița Delivery este organizat de către Nod Makerspace, Fundația Cărturești și Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23, cu sprijinul Expo Arte. Evenimentul, organizat în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, face parte din Săptămâna Europeană a Dezvoltării Durabile.


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Perioada:
16-18 Septembrie 2022

Ora incepere:
19:00

Ora terminare:
22:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL