Degetica. Desene animate online in romana

Doua variante de desene animate in romana ale indragitei povesti Degetica (Thumbelina), de Hans Christian Andersen. Alege varianta preferata!

Degetica (in engleza „Thumbelina”, iar in daneza „Tommelise”) este un basm literar de Hans Christian Andersen, publicat in decembrie 1835 in Copenhaga, Danemarca. Inspirata si din Tom Degetel, Thumbelina este povestea unei fetite micute cat un degetel si aventurile ei cu un broscoi, un sobol (cartita) si un carabus care isi doreau sa o ia de sotie.

Folcloristul Maria Tatar vede Degetica drept o alegorie despre casatoriile aranjate, o fabula ce isi doreste sa puna iubirea adevarata mai presus de orice.

Varianta The Fairytaler – The Modern Classics of Hans Christian Andersen

Vezi si:

Recomandari de cursuri de dezvoltare personala pentru copii

Unde mergem cu copilul in weekend

La ce restaurante kid-friendly mergem cu copilul

Varianta Fuji Eight – Reteitalia

Sursa: youtube.com


 RECOMANDARE

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU